Ако феите наистина съществуват, то това със сигурност е мястото, на което биха живели. Стига, разбира се, да нямат финансови проблеми, защото тази приказна къща струва 8.23 милиона долара.

Имотът, което се намира в Ашленд, сякаш е построен само за магически създания. Той е разположен в имение с площ от 283 хектара, заобиколен от реки и планини.

Самата къща е с площ от 817 квадратни метра. Странният имот се появи на пазара в сряда и си спечели прозвището „летният дом на Дъмбълдор".

Вижте още: 25 великолепни замъци и техните древни истории

В дома ъглите са извити, така че да отразяват природата около него. Реалистични изображения на койоти, орли и сьомга се появяват на предните врати, изработени от бразилско дърво.

Подът е проектиран да имитира пръстените вътре в дървото (или течаща речна вода), а парапетите на главното стълбище приличат на клони.

Навсякъде изобилстват дървото и каменните акценти, като най-впечатляващо е вплетен дървестният елемент в кухненския остров от гранит. Прозорците са специално проектирани и във формата на бор и смърч. Навсякъде в къщата са поставени кедрови тавани.

Родителската спалня разполага с прозорци от пода до тавана, които предоставят панорамен изглед към околния пейзаж. Част от прозорците в къщата пък са оформени като облаци. И, разбира се, има камина на дърва.

В интериора присъстват и други представители на дивата природа, като ястреби, соколи и златни орли. Вижте снимки на имота в нашата галерия:

[{467}]