Да се любувате на красив залез над морето (океана, езерото или дори река) от терасата на дома си - какво би могло да бъде по-хубаво? Нека се разходим из няколко жилища с изглед към вода от цял ​​свят. Между другото, всички домове, изброени в колекцията, се продават. Някои от тях на невероятна цена:

Нютон Фере, Великобритания: Трудно да си представим по-красиво място от тази вила в графство Девън в югозападната част на Англия. От прозорците на къщата се вижда прекрасна гледка към пристанището, пълно с бели яхти. Тази английска къща с градина се продава за 2.8 млн. долара

Апартаменти в Марбея, Испания: комплексът, построен на самия плаж, има изглед към Средиземно море! От горните етажи се разкрива отлична гледка към светлините на брега. Цената на един апартамент е средно 926 580 долара.

Кефалония, Гърция: от вилата, разположена на хълм, се открива прекрасна гледка към залива. На известно разстояние се виждат най-известните острови Итака и Левкада, които впрочем са лесно достъпни с лодка. Около къщата - кипариси и маслинови дървета и морето с малък чакълест плаж. Тази къща се продава за 1.3 млн. долара

Алп Маритим,Франция: луксозната вила с десет спални и гледка към залива на Агай и Сен Тропе наскоро бе реновирана и вече е на пазара срещу 13.7 млн. долара.

Порт Мидвей, Канада: тази вила се намира в район, който се отличава девствена природна красота. Морето може да се види от почти всяка стая, а къщата е пълна с естествена светлина. Цената ѝ е 1 млн. долара.

Даундъри, Великобритания: полуостров Корнуол е най-популярната туристическа дестинация за британците, като ги привлича с топлия си климат, красивата природа и легендите, с които е изпълнена атмосферата. От къщата, разположена на хълм с изглед към залива, се вижда фар на съседния остров. Вилата разполага с всички необходими удобства, включително покрита тераса, подово отопление и малка градина. Тя е на стойност 1.4 млн. долара.

О. Уаихеке, Нова Зеландия: в ​​Нова Зеландия можете да си купите луксозна вила на нос с изглед към сините води на залива. Тераси, няколко спални, голям хол и собствена маслинова горичка ще ви струват само 3.7 милиона долара.

Бекуя, Сейнт Винсънт и Гренадини: къща с изглед към Карибско море за 5.9 милиона долара! Целият комплекс включва район с централна вила и няколко самостоятелни сгради - идеалното място да се отпуснете с приятелите или семейството.

Остров Уайт, Великобритания: тази къща е специално за любителите на плаването. От прозорците се открива пристанищният кей, към който води собствено стълбище. На покрива има тераса със зимна градина. Цената – 1.7 милиона долара.

Долината на Пембрукшир, Великобритания: тази къща не прилича на другите. За 1.5 милиона долара в Уелс може да се купи имение с пет спални, което някога е било фар. На мястото на бившата сигнална площадка може да се види залива, като на длан. Освен това имотът разполага с още една къща с три спални, които могат да бъдат превърнати в дом за гости

Los Cabos, Мексико: средната годишна температура в Лос Кабос е 25 градуса по Целзий и слънцето рядко се крие зад облаците. Така че тази вила е за тези, които обичат да прекарват времето си на плажа. Тя гледа към морето Кортез. В закрития двор има басейн и джакузи. Слънчевата къща обаче е на стойност 2.3 милиона долара .

Порто, Португалия: разкошен басейн, декоративни тераси по склоновете на хълма, озеленен двор с мелница и оранжерия, къща в испански стил. Това струва само 3.9 милиона долара . Тази вила разполага с шест спални, а през нейния двор минават няколко реки, вливащи се в морето.

Наксос, Гърция: това място е създадено, за да се насладите на чаша хубаво вино, на фона на залеза над Егейско море. Вилата е построена в традиционен гръцки стил: големи външни тераси, дървени подови настилки, просторни спални с изглед към морето. Къщата е на стойност 1.8 милиона долара.