Европейската компанията "Indigo Lodges", специализирана в отдаването на луксозни вили и шалета, представя своя нов интернет сайт за още по-добро и качествено обслужване на своите клиенти.

Основана през 2002 г., днес компания "Indigo Lodges" има в своето портфолио повече от 150 шалета от категория "лукс" и 250 вили за летен отдих и предлага огромен избор от първокласни недвижими имоти в цял свят.

Стойността на наема на някои от най-луксозните имоти, които компанията притежава е между 10 000 и 250 000 евро на седмица. Обслужването, което "Indigo Lodges" предлага е логично на най-високо ниво, стига да можете да си го позволите.

Компанията прави щателен подбор на икономи и на главни готвачи, специално осигурявани от други страни за всяка отделна резервация. Една абсолютно нова услуга, която компанията ще предлага на своите клиенти, е пълното възстановяване на сумата, оставена при резервацията, в случай че клиентът не остане доволен от обслужването.

Сред най-големите придобивки тази зима са: "Raphael" във Verbie, с площ повече от 2 500 кв. м, шале "Talvo" в Zuoz, описано в списание "Architectural Digest" и изумителният апартамент от категория "лукс" "Vistalago" в St.Moritz, с площ 510 кв. м, с идеално местоположение, близо до хотел "Badrutt?s Palace" в стил от времето на Джеймс Бонд.