Да имаш апартамент в Ню Йорк е чудесно, но само 1% от тези, които имат, могат да се похвалят и с дом в Хемптънс. Да, това е привилегия за 1% от най-богатия 1%.

Тази улица се нарича Meadows Lane, но списание Форбс й даде прякора Billionaire Lane.

Жителите на тази улица имат ивица частен плаж, а средната цена на домовете е малко под 18 млн. долара.

Улицата е дълга около 8 км и си има дори площадка за кацане на хеликоптер, защото много от хората тук пътуват до Манхатън така.

Вижте кои са хората, които живеят тук:

Помните ли тази къща от филма „Невъзможно твой“? В тази къща се влюбиха героите на Даян Кийтън и Джак Никълсън.

Миналата година тя се продаде за 41 млн. долара. Купувач е хотелиерът Джими Тиш от Loews Corp. Прекрасната къща има 11 стаи и площ 743 кв. метра.

Бизнесменът Робърт Силерман си купи тази къща с двор от 3.5 акра. Цената на сделката беше 37.5 млн. долара.

Тази къща се продаде миналата година за 29.5 млн. долара.

Собственик на това имение е Даниел Ох, CEO на Och-Ziff Capital Management Group. То има двор от 4 акра, а площта на дома е 650 кв. метра. Има 7 спални, тенис корт, басейн. Къщата се оценява на 23.3 млрд. долара.

Негов съсед е адвокатът и инвеститор в имоти Джулия Ванс Картър. Нейното имение във френски стил се простира на 6 акра и се оценява на 27.2 млн. долара.

Грандиозната къща на Леон Блак от Apollo Global Management се оценява на 42.8 млн. долара.

Съоснователят на Apollo Марк Роуън продаде своята къща с 6 спални и 6 бани за 28.5 млн. долара през 2012 година.

Милиардерката Тори Бърч продаде това имение на Вивек Гарипали през 2012 година за 11 млн. долара. Четири години по-рано Бърч купи дома за два пъти повече.

Уилям Саломон от нефункциониращата вече инвестиционна банка Salomon Brothers живее в това имение за 20.2 млн. долара. Тя има 6 спални и басейн в задния двор.

Дизайнерът Калвин Клайн разруши огромен дом тук, за да построи отгоре своя дом-мечта. Това му е струвало 75 млн. долара.

Имотният магнат Аби Роусън има дом на стойност 21.5 млн. долара и двор 3.4 акра.

Съсед на Калвин Клайн е Иън Шрейгър, който си купи това имение с 10 стаи и тенис корт в стил от 80-те години. То се оценява на 19.2 млн. долара.

Джералд Дж. Форд от Ford Financial Fund притежава този парцел от три имота на стойност 38.5 млн. долара. Той включва отделна къща за гости с площ 557 кв. метра, която купи отделно през 2011 година.

Този дом принадлежеше на финансиста Теди Форстман. Той беше първоначално листнат за 34 млн. долара, но през 2013 година се продаде за 24 млн. долара.

Искате ли да живеете и вие там? Този имот в момента се продава. Има тенис корт и басейн с топла вода. Струва 24.95 млн. долара.