Модният дизайнер Кристиaн Лакроа продава жилището си в Париж за 2 млн. евро, информира WSJ.

Жилището с площ приблизително 2 150 кв. фута, се намира в шикозния район Маре. Къщата в стил от късния 17-и век се намира близо до историческия Плас де Вож и музея на Пикасо и има горен етаж със стаи, разположени около вътрешен двор с площ близо 200 кв. фута и долен етаж с четири спални.

В къщата има и библиотека. Таваните са високи почти 4 метра, а жилището има много класически детайли, включително позлатени орнаменти в големите спални и френски врати. Баните и кухнята са реновирани.

Дизайнерът вече закупил ново жилище в същия квартал и се е преместил в него, според неговия имотен агент.

Французойката Татяна Головин, която беше една от изгряващите звезди на женския тенис, преди проблеми с гърба да я оставят извън корта миналата година, е обявила апартамента си в Маями за продажба за 1.3 млн. долара.

Апартаментът се намира в 46-етажна сграда в центъра на Маями. Неговата площ е 2 300 кв. фута и има три спални, три бани, мраморни подове и тераса, опасваща целия апартамент. Сградата предлага на обитателите си индивидуални услуги, фитнес зала, басейн и тенис кортове.

Головин в миналото е прекарвала доста време в Маями, тъй като е била в продължение на пет години в известната школа на Ник Болетиери. Контузия на гърба принуждават 20-годишната тенисистка да се оттегли от Откритото първенство на САЩ и от Олимпиадата, след което Головин е посетила само няколко пъти Маями.