Логистичен Парк Варна обявява конкурс за декорация на комин

1177
Логистичен Парк Варна обявява конкурс за декорация на комин

Инвеститорите на Логистичен Парк Варна обявяват конкурс за изготвяне на проект за декорация на най-високия комин в индустриалната зона на града. Със своите 80 м височина коминът, намиращ се в центъра на логистичния комплекс, от десетилетия маркира тази част на морската столица и е добре видим от магистрала Хемус.

Предизвикателството е към всички жители и гости на Варна, които се чувстват творци и имат желание да допринесат за съвременния и привлекателен облик на морската столица.
Няма ограничения за професията и възрастта на участниците, които могат да бъдат и физически лица и фирми.

Проектът е част от социално ангажираната политика на инвеститорите на Логистичен Парк Варна в подкрепа на развитието и модернизирането на облика на индустриалната зона и превръщането на градската среда в по-привлекателна за работа и живеене.

Крайният срок за предаване на проектите е 15 септември 2007 г. Идеите ще бъдат оценени и класирани от жури, в което участват представители на компаниите инвеститори и утвърдени архитекти от Варна.

Наградният фонд е в размер на 4500 лв., който се разпределя между класиралите се на първо и второ място проекти, съответно I награда – 3500 лева, II награда – 1000 лева.

Логистичен Парк Варна е разположен в Западна Промишлена Зона на морската столица, той е първият съвременен проект в региона на обща застроена площ от над 80,000 кв. м.

Проектът ще бъде реализиран на три фази, като изграждането на първия етап с обща застроена площ от 24 000 кв. м ще приключи до март 2008 г.

Инвеститори на комплекса са водещата строителна и инвестиционна компания FairPlay International и Bulgarian Property Developments – компания, листвана на Лондонската фондова борса. Ексклузивен консултант е международната консултантска компания Colliers International - лидер на пазара на услуги в областта на недвижимите имоти.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg