На една ръка разстояние от удобствата и забавленията на града. Вашият нов дом в BLVD Residence в сърцето на София предлага близост до всички важни институции, вълнуващия културен и нощен живот в града и спокойствието на един от най-красивите паркове в столицата, на които да се наслаждавате в уютна, комфортна и сигурна среда с невероятна панорама към града.

BLVD Residence е луксозна жилищна сграда с контролиран достъп, която се намира в столичния район „Оборище“, “заключена” между бул. “Мадрид”, ул. “Черковна”, ул. “Марица” и ул. “Люлебургас”.

В близост се намират институции, банки, детски градини, престижни учебни заведения, театри, ресторанти, парка “Заимов”, мол “Сердика” – всички елементи, с които да усетите пулса на живота в сърцето на столицата без излишните емоции от натоварения трафик.

Сградата предлага удобен достъп до набор от разнообразни магазини и услуги, необходими в динамичното ежедневие. На партерния етаж са разположени магазин Billa, аптека, оптика, химическо чистене, кафетерия, книжарница и други магазини. На следващите 2 етажа са разположени самостоятелни офиси с обща площ над 4 700 кв.м. Жилищната част заема от 3-ти до 9-ти етаж.

Във Вашия нов дом в BLVD Residence имате достъп до подземен паркинг, осигурена е денонощна охрана, както и целогодишна поддръжка на имота.

Жилищата в BLVD Residence гарантират уют, простор, качество, лукс и функционалност със завладяваща панорама към града. Строителството е изпълнено по всички европейски стандарти с висококачествени материали – с термокерамична фасада, дограма от дървен стъкопакет с алуминиева външна вложка “Hoffman Schweikart”, външни врати Solid, централизирана отоплителната инсталация с монтирани алуминиеви радиатори и топломери, телефонна, интернет, кабелна и домофонна инсталация.

Можете да изберете новия си дом и измежду ограничен брой премиум апартаменти – ексклузивна селекция от просторни, панорамни жилища с уникална гледка към града, стилен и уютен интериор.

Инвеститор в проекта BLVD Residence е Arco Invest – звеното за инвестиции в недвижими имоти на Arco Vara Group, една от водещите компании в сектора на имотите, основана през 1992 г. в Естония. Днес фирмата е най-големият доставчик на услуги за имоти в балтийските държави, с офиси в Естония и Латвия, както и в България.

В България компанията оперира чрез местното си дъщерно дружество Арко Инвест. Нейни са два от най-атрактивните жилищни проекти в София - BLVD Residence и Мanastirski L!VD apartments в кв. “Манастирски ливади”.