Днес бе откриването на първия търговски офис на Martinsa-Fadesa в София, като на събитието присъства Пабло Родригес-Лосада, международен изпълнителен директор на Martinsa-Fadesa и Петър Ангелов, мениджър за България.

Представен бе макет на първия проект на компанията в столицата - жилищният комплекс Modera Residence.

Навлизането на Martinsa-Fadesa на българския пазар е стъпка от цялостната политика за международно развитие на компанията.

С възможностите и потенциала, които предлага българският пазар, страната ни представлява много важна част от портфолиото на компанията. „Залагаме изцяло на стратегия за дългосрочно развитие на местния пазар и екип от много добри и опитни специалисти”, каза в изявление Петър Ангелов.

С откриването на новия си офис в България Martinsa-Fadesa, с история от 25 години, ще предложи на българските си клиенти консултантски услуги и проекти.

Компанията предлага и уникална за пазара схема на плащане на принципа 15%-20%-65%, даваща добри възможности на българските потребители.

Първият проект на Martinsa-Fadesa в България – Modera Residence ще предложи на своите обитатели уникална жилищна среда и авангардна архитектура. За целта в комплекса са предвидени множество търговски и зелени площи, както и подземни гаражи.

Близостта на комплекса до две от най-големите пътни артерии на София - Симеоновско шосе и Околовръстен път, гарантира бърз достъп както до центъра на града, така и до ключови локации като Симеоновски лифт, Бизнес Парк София, Летище София и други.