Мартинса-Фадеса - европейски инвеститор в жилищни имоти, стартира продажбите на първия си проект в София.

Модера Резиденс се състои от 335 жилища, разположени в 3 различни по големина сгради, между 8 и 11 етажа. С модерна и авангардна архитектура, комплексът е разположен на терен с площ над 13 500 кв. м. Освен това Модера Резиденс разполага с 389 паркоместа, 7 500 кв. м търговска площ, зелени площи и детски площадки.

Жилищният комплекс е разположен в престижния квартал Витоша. Модера Резиденс се намира на 150 м от бул. Симеоновско шосе, една от основните пътни артерии в града, която дава възможност за удобна и бърза връзка с центъра на града.

Апартаментите, чието завършване е предвидено за декември 2009 г., ще се предлагат в 2 варианта, според вкуса на всеки клиент – с и без довършителни работи. Целевата група обхваща както български, така и чуждестранни граждани.

Мартинса-Фадеса е една от водещите испански инвеститорски компании за недвижими имоти в Европа, специализирана в изграждането на жилищни и ваканционни комплекси, както и собственик на множество хотели и търговски центрове, интегрирани в мащабни жилищни проекти. Тя разполага с повече от 190 000 жилища, както и с инвестиционен портфейл от 30.5 милиона кв. м РЗП.

Мартинса-Фадеса е една от европейските компании с доста широко географско присъствие, като към момента е представена в Испания, Португалия, Франция, Мароко, Мексико, Доминиканска република, Румъния, Унгария, Полша, България, Чехия и Словакия. Фирмата разполага и с търговски представителства във Великобритания, Ирландия, Германия и Швеция.