Наемът на почивната база в к. к. "Св. Константин и Елена" става 25 600 лв.

673
"Сириус-49" ЕООД-Варна е участникът, предложил най-висока месечна наемна цена - 25 600 лева, на организирания от Министерството на държавната администрация и административната реформа (МДААР) търг с явно наддаване за избор на наемател на почивната база в курортния комплекс "Св. Константин и Елена", съобщава БТА.

Общо пет фирми подадоха документи за участие търга - "Борд" ООД-Варна, "Бирс" ООД-Варна, "Сириус-49" ЕООД-Варна, "Ел Ем Тур" ЕООД-Варна и "Ловос" ООД-Варна.

Наддаването е започнало от 9700 лева (без ДДС), което е определената начална тръжна месечна наемна цена. Стъпката за наддаване е била 300 лева.

Срокът на наемното отношение ще бъде 10 години. Разходите за консумативи, такса смет, текущите и основните ремонти са за сметка на наемателя.

Той ще има и задължението да направи инвестиции в размер на 100 000 лева, разпределени по 20 000 лева годишно - от 2008 г. до 2012 г., уточняват от МДААР.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg