Известните личности често се отегчават бързо от своите имения с басейни или мезонети с гледки към Сентрал Парк и ги заменят с нови, още по-разкошни.

Вижте кои бяха най-големите имотни сделки сред известните личности за годината:

Както вече сте разбрали, Бионсе и Джей Зи са наддавали за тази къща в Лос Анджелис, но са загубили от основателя на Minecraft, който в крайна сметка купи дома за 70 млн. долара.

Вижте повече за това имение тук.

Домът на покойния Робин Уилямс в долината Напа се продава. Той ту излиза, ту изчезва от пазара от 2012 година до сега. Последното листване е от април тази година с цена 25.9 млн. долара, което е намаление с 4 млн. долара.

Къщата е с площ 1858 кв. м. В нея има киносалон с 12 места, зала за билярд, винарска изба и други екстри.

На пазара е и домът на Том Круз в Телърайд. Исканата цена е 59 млн. долара. Няма публично предложени снимки на този имот, но се знае, че е доста екстравагантен, както може да се очаква от Круз.

Според слуховете, има дори бункер за укриване в случай на ядрена атака, макар в обявата да не се споменава нищо такова.

Брус Уилис си купи къща за 9 млн. долара в Бедфорд, Ню Йорк. Негови съседи ще бъдат Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс, Раян Рейнолдс и Марта Стюарт.

Домът е с площ 743 кв. метра. Тази година Уилис продаде имението си в Бевърли Хилс за 16.5 млн. долара.

Джордж Клуни тази година се ожени за адвокатката Амал Алмудин. Семейството си купи и къща – този дом от 17-и век на стойност 12 млн. долара.

Леброн Джеймс се върна в Кливънд и напусна Маями, където продаде къщата си с площ 1480 кв. метра за 17 млн. долара. Домът има пристан за две яхти и прекрасни гледки към залива Бискейн.

Повече за къщата на Леброн вижте тук.

Кание Уест и Ким Кардашиян се преместиха от дома си в Калабасас и си купиха тази къща в Хидън Хилс за 20 млн. долара. Тя е с площ 1400 кв. метра.

Тази къща не е от най-скъпите, но пък грабна сърцата на мнозина – малката къща на Винсънт Картхейзър от Mad Men се продаде за 808 000 долара.

Нийл Патрик Харис продаде дома си в Ню Йорк. Площта му е 371 кв. метра, а исканата от актьора цена беше 2.995 млн. долара.

Домът се продаде за месец. Тя е с площ само 55 кв. метра. Разгледайте я тук

Том Брейди и Жизел Бюндхен продадоха дома си в Лос Анджелис за 50 млн. долара и то не на кой да е, а на Д-р Дре.

Вижте повече за този дом тук.

Освен че е брилянтна ТВ водеща, Елън Дедженеръс има още една дейност – тя купува скъпи имоти, прави им скъпи ремонти и ги продава още по-скъпо.

Тази година тя си закупи тази къща за 40 млн. долара. Предстои да видим какво ще направи с нея.