Една от новините на имотния пазар в столицата тази седмица е стартът на новата фаза на един от най-красивите и модерни столични комплекси “Еделвайс”, разположен над Резиденция “Бояна".

Дело на реномирания строителен предприемач Христо Чепишев, комплексът притежава изключителни характеристики като съвременен дизайн, висококласни материали и отлични разпределения, подходящи за семейства.

От апартаментите се откриват прекрасни панорамни гледки към Витоша и към цяла София. В новата трета фаза е предвидено и изграждането на външен басейн за ползване само от собствениците в комплекса.

За разликата от първите две фази, новата фаза се отличава с тиха вътрешна локация в квартала, с голямо отстояние от булеварда, оградена територия и първокласен дизайн от водещи столични архитекти. Строителството на първата от четирите нови сгради вече започна.

Ексклузивна агенция по продажбите на “Еделвайс”-3 е ЛУКС ИМОТИ. В момента се предлагат специални условия за покупка и гъвкави планове за плащане на първите клиенти, преди официалната премиера на новия комплекс.

Стартовите цени са изключително атрактивни за високото качество и престиж на комплекса и започват от 1200 евро/m2. Имотите се предлагат за продажба без комисионна.

Съвсем в началото на продажбите все още са налични голям избор от квадратури, имоти на различни етажи и разнообразие от разпределения.

Вижте снимки от комплекса: