Изгодните оферти за продажба на жилища значително се увеличиха след понижението на цените заради кризата, като на пазара се появяват все повече апартаменти с по-голяма площ на добра цена.

Ексклузивната оферта на Colliers Residential за тази седмица е за луксозно жилище с две спални, разположено в нова сграда на ул. „Позитано", с площ 130 кв. м, на цена от 117 000 евро с включено ДДС.

Шестетажната новострояща се сграда се намира на изключително комуникативно място в централната част на столицата в близост до Mall Sofia, като предлага отлични транспортни връзки. Фасадата е с ориентация изток-юг към улиците „Позитано" и „Алдомировска".

Предстоящо продължение на бул. „Пенчо Славейков" до района на новостроящата се сграда, прави връзката с центъра а София още по-удобна.

Всички апартаменти в сградата разполагат с луксозни входни и интериорни врати. Прозорците са с PVC дограма, с пет камери, оребрени за големи натоварвания, подсилени от стоманен профил. Остъклителната лайсна е за допълнителна изолация.

Сградата предлага още на бъдещите собственици подземен паркинг на две нива с общо 51 паркоместа, търговски площи с подово покритие от гранитогрес, магазини и офиси.