Ексклузивната оферта на Colliers Residential за тази седмица е тристаен апартамент, с две спални в Младост 4.

Цената за 83.58 кв. м е 62 685 евро с ДДС, или 750 евро/кв. м.

Апартаментът е разположен в един от най-новите и луксозни комплекси в София - City of Fountains. Той обединява в едно 18 жилищни сгради, 2 офис сгради от висок клас, разнообразни търговски обекти, включително и супермаркет.

Комплексът е разположен на разгъната площ от 35 230 кв.м. Отделните сгради ще бъдат сред пищна зеленина, чийто дизайн е дело на международна компания с цел да им придаде уникален български стил и да обедини отделните компоненти в рамките на комплекса.

Жилищният комплекс City of Fountains предлага 750 апартамента с площ от 45 кв. м. до 200 кв.м., разположени сред уникална природна среда. Дизайнът и стилът на апартаментите са планирани особено внимателно с цел да се осигури практичност и комфорт и да се удовлетворят разнообразни жилищни нужди.

Разположен в популярния квартал Младост 4, City of Fountains съчетава предимствата на добре разработената инфраструктура на квартала с красиви гледки към Витоша планина, както и възможността да се посети езерото Панчарево, намиращо се на 10 минути път с кола от комплекса.