Луксозен комплекс от апартаменти за ваканционен туризъм, White Fir Resort, беше официално открит в петък (25 януари) от Георги Тренчев – заместник-кмет на гр. Разлог.

Разположен в живописната Разложка долина в подножието на Пирин, комплексът осигурява комбинация от възможности за ски, голф и СПА туризъм. От там се разкрива гледка към планината и голф-игрище, проектирано от Иън Ууснам.

White Fir Resort предоставя разнообразни възможности за настаняване в двойни делукс стаи и делукс апартаменти с една, две или три спални.

Комплексът е изграден от английската MSI Developments, а цялостният пропърти мениджмънт се осигурява от Colliers International.

Colliers International е сдружение на световно ниво между независими компании със самостоятелно управление. Разполага с повече от 260 офиса в над 50 държави. В световен мащаб Colliers управлява над 62.5 милиона м2 и разполага с повече от 10 000 високо квалифицирани професионалисти.

В България компанията работи от 1991 година в София и се е утвърдила като безспорен лидер на пазара на услуги в областта на недвижимите имоти.

Днес в двата офиса на Colliers International в България работят над 80 служители с международен и местен опит, които подхождат към всеки проект отговорно, с креативност и професионализъм – ключови фактори за успех в бизнеса и много доволни клиенти.