Днес (22 юни) с грандиозно парти ще бъде отбелязано oфициалното откриването на най-новия супер луксозен комплекс в Слънчев бряг - Royal Beach.

В края на 2005 година, “Галакси Пропърти Груп” ООД започна изграждането на нов, луксозен петзвезден хотел в к.к. Слънчев бряг. Компанията също така инвестира в изкупуването на терени в или в близост до български балкански курорти, където смята да изгради туристически комплекси.

Теренът с площ 25 000 кв. м, на който e изграден новият комплекс се намира в централната част на к.к. Слънчев бряг-изток, на близко разстояние от централната алея на х-л Кубан и е на втора линия от крайбрежната алея и плажа, от които го делят около 50 метра.

В новия комплекс са комбинирани луксът и комфортът на 5-звезден хотел със 143 стаи, удобствата на 504 апартамента за продажба и невероятните бизнес възможности на най-големия пазарен център на българското черноморие

Royal Beach представлява самостоятелна структура с функционално сепарирани зони, които предоставят възможността за изграждане на уникален ансамбъл от сгради.

Комплексът предлага богат избор от апартаменти за всеки вкус: луксозни тристайни и двустайни апартаменти, както и едностайни и студио апартаемнти за тези, които предпочитат по-малките и уютни жилища.

Посетители и собственици на апартаменти имат възможността да се възползват от лукса на услугите, предлагани в 5-звездния хотел: SPA Център с парни бани, турска баня и зала за масажи, фитнес зала, 4 басейна в целия комплекс и детски кът. За бизнес срещи и конференции комплекс Royal Beach предлага на своите гости услугите на няколко конферентни зали. Многобройни места за забавление благоприятстват пълноценната почивка: 6 тематични ресторанта и сладкарници, пиано бар и лоби бар.

Космополитната обстановка на комплекс Royal Beach предлага вълнуваща възможност за отдих и пазар. Разположен на най-старата търговска улица в Слънчев бряг, търговският център на комплекс Royal Beach – Royal Beach Mall, е най-големият и най-модерният на българското черноморие.

Събитието ще бъде уважено от представители на българския политически и културен елит, а за доброто настроение на гостите ще се погрижат известни български и чуждестранни изпълнители.