Пълдин Лайън Груп АДСИЦ-София купува и препродава имот с печалба от поне 2.5 млн. евро

635
Пълдин Лайън Груп АДСИЦ-София купува и препродава имот с печалба от поне 2.5 млн. евро

Пълдин Лайън Груп АДСИЦ-София свиква общо събрание на акционерите на 20 август 2007 г. с цел Овластяване на Съвета на директорите на дружеството за сключване на договор във формата на нотариален акт за покупка на недвижим имот от заинтересовано лице по смисъла на чл. 114 от ЗППЦК.

Това стана ясно след проведено заседание на Съвета на директорите на Пълдин Лайън Груп АДСИЦ-София на 16 юли 2007 г., информират от БФБ-София.

Първа точка от дневния ред сочи, че общото събрание ще овласти Съвета на директорите на дружеството да сключи договор под формата на нотариален акт с К-И Логистикс ЕООД, за покупка на урегулиран поземлен имот № ІІІ-537, в квартал 4, по устройствения план на София, местността СПЗ Слатина-север, с площ по скица 14 555 кв. м. а по нотариален акт 14 420 кв. м. Цената на сделката е 4.5 млн. евро без ДДС.

Като втора точка от дневния ред е посочен проект за решение, в който общото събрание овластява Съвета на директорите на дружеството да сключи договор под формата на нотариален акт с Кавен Орбико ООД, за продажбата на горепосочения урегулиран поземлен имот в Слатина-север.

Цената на сделката ще бъде не по-ниска от 7 млн. евро без ДДС.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg