Вчера беше сключена сделка между Ирландската група компании за инвестиции в недвижими имоти West Incorporated и една от водещите инвестиционно-консултантски компании за недвижими имоти в Дубай и Северните Емирства – Dubai Dreamz.
По силата на споразумението, Dubai Dreamz ексклузивно ще представя, промотира, рекламира и продава бутиковия хотелски комплекс Ephesus (Ефес), разположен в местността Арапя, в най-южната част на българското Черноморие.

Целта ни е да създадем един забележителен проект, достоен за своята локация в един от най-красивите райони на българското Черноморие, сподели Брайън Конийли, Управляващ Директор на West Incorporated.

Хотелският комплекс ще разполага със 166 студиa и едностайни апартаменти и ще предлага условия и услуги, които ще задоволят и най- взискателните клиенти. Сред тях са спа и уелнес център, салон за красота, изискани ресторанти, басейни и джакузита, скай бар и ирландски барове, казино, нощен клуб, конферентен център, кафе-театър и много други.

Хотелът ще предлага транспортни услуги от и до летище Бургас, медицински услуги, консиерж услуги, туристически услуги, множество възможности за развлечения и спорт, както и яхтени круизи до Несебър, Слънчев Бряг и Истанбул. Комплексът ще залага на модерен интериорен дизайн и визия, използвайки висококачествени материали, обзавеждане и техника. Всеки апартамент ще бъде предаван на инвеститорите луксозно завършен и напълно обзаведен - от мебелите и бялата техника до приборите за хранене и чашите за вино.

Ephesus (Ефес) е един от най-внушителните проекти на групата West Incorporated, предвиден предимно за пазара на скъпи и луксозни имоти. Пазарната стойност на комплекса ще бъде около 40 милиона евро, а неговата застроена площ - 16 000 кв. м.

Строителството на Ефес ще започне през септември 2008 г. и се планира да приключи през февруари 2011 г. Ирландската група West Incorporated e основана в България през 2004 г. и обединява повече от десет компании, осигуряващи на клиентите пълна гама услуги във всеки етап на инвестицията в имоти и тяхното управление. Групата има 19 обекта в България - в София, на българското Черноморие и в други региони на страната.
Два от тях са напълно завършени, други четири ще бъдат въведени в експлоатация в следващите няколко месеца, а останалите тринайсет са в процес на изграждане.