Ако винаги сте искали да живеете като италианска наследница, супер модел, поп звезда и съпруга на един от най-големите европейски лидери, остава ви само да обявите за продажба замък в Италия, пише Еуропа прес.

Историческата италианска вила в планината, известна още като Castello di Castagneto Po е мястото, където първата дама на Франция Карла Бруни-Саркози е прекарала ранните си години.

Сега замъкът се продава отново, след като преди няколко месеца саудитски милиардер купи имота за 19 милиона евро. Castello di Castagneto Po се намира по хълмовете на североизточен Торино, където Карла Саркози е живяла преди да се премести със семейството си в Париж през началото на 1970 г. Имението беше продадено по-рано тази година, когато милиардер от Саудитска Арабия, смятан според списание "Форбс" за един от най-богатите мъже в света, го закупи за близо 19 млн.евро.

Замъкът е обявен публично за продажба през следващите няколко дни. Бащата на Бруни е придобил замъка през 1952 г. Той е на около 1000 години и има 40 стаи.

Източник: БГНЕС