Profit.bg, Радио FM+, Ломско пиво и Столична община в съвместна инициатива

666
Финансовият сайт Profit.bg, Радио FM+, Ломско пиво АД и Столична община си сътрудничат в акция по почистване поречието на р. Искър от натрупаните отпадъци.

Инициатор на събитието е екипът на Profit.bg. Акцията ще се осъществи благодарение на медийната подкрепа на Радио FM+, спонсорството на Ломско пиво АД и съдействието на местната администрация от район Панчарево. Четирите организации се обединиха под мотото „Промени нещо за един ден“!

Предвиденият за почистване участък на реката се намира в района на с. Кокаляне. Периметърът обхваща поречието от „водопада“, до т. нар. „бъбрек“.

Инициативата е насрочена за 19 април (събота) от 10.00 часа на поляната, намираща се под последната спирка (обръщалото) на автобус №1 в с. Кокаляне. Отправена е официална покана към районния кмет на Панчарево Станимир Пеев за откриване на съвместната инициатива.

На участниците ще се осигурят чували, ръкавици, място за почивка, както и напитки, спонсорирани от Ломско пиво АД.

Всеки, който смята, че е възможно да променим нещо за един ден е добре дошъл в инициативата, в която се обединиха медии, бизнесът и администрацията!

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg