Представете си една изключително удобна и сигурна жилищна среда с много екстри, с прекрасни кътчета за отдих сред природата, комфортно работно място и възможности за пазаруване.

Звучи Ви нереално, особено в забързан град като столицата ни, нали?

Но именно едно такова място е Резиденшъл Парк София - първият по рода си жилищен комплекс, който осъществява идеята за „град в града”, за място, в което хората могат да живеят, работят, почиват, пазаруват и спортуват, без да се налага да напускат пределите на комплекса.

Разположен на площ от 180 декара, от които 90 декара зелени площи, едно от най-големите предимства на Резиденшъл Парк София е неговото стратегическо местоположение в подножието на Витоша , в южната част на столицата, и същевременно в непосредствена близост до важни пътни артерии като „Околовръстен път”, „Бистришко шосе” и бул. „Ал. Малинов”.

От другата страна на "Околовръстния път", срещу "София Парк" е разположена една от най-активните бизнес локации в София - Business Park Sofia, където са концентирани представителствата и офисите на над 300 български и международни компании.

В околностите на "София Парк" се изграждат търговски и развлекателни зони, които предлагат чудесни възможности за пазаруване и отдих.

Кино Арена, хотел Холидей Ин, Technopolis - Младост, мебелен магазин "Como", мебелен магазин "Явор", спортен център "Sport Depot", супермаркети, банкови клонове, пощенска станция и разнообразни ресторанти са само някои от удобствата в района.

Друго основно предимство на Резиденшъл Парк София е неговата напълно изградена вътрешна и външна инфраструктура, която обслужва пряко както жилищата, така и офисните и търговски обекти, разположени в съседство, и го превръща в един напълно завършен квартал.

Резиденшъл Парк София е проектиран като комплекс с ниско застрояване до три етажа и обширни зелени площи. Сигурността и безопасността на живущите, заедно с контрола за достъп на външни лица, е едно от преимущества на проекта.


Всяко семейство може да намери тук точно това, от което има нужда, измежду разнообразието от апартаменти и редови къщи с различни разпределения и квадратура . Всяка жилищна единица разполага с поне едно подземно паркомясто, а гостите на комплекса могат да паркират на специално обособени външни места .

Жилищната част на комплекса се допълва от Търговска зона, която включва спортен център със закрит плувен басейн, баскетболно игрище, фитнес зала и СПА-зона, както и целодневна детска градина, пощенска станция и офиси.

Едни от основните предимства на средата в "София Парк" са сигурността и комфорта. Професионалните услуги по управление и поддръжка гарантират чистота, богато озеленяване и безупречно функциониране.

Предвидени са и супермаркет, аптека-дрогерия, ресторанти и кафенета.

Спокойствието, уютът и редът в Резиденшъл Парк София са ежедневие. Сигурната и безопасната среда за децата, площадките за игра, алеите, по които може да се разходиш и да караш колело без да се притесняваш от прелитащи коли – всичко това е напълно възможно.

Тук е лесно да се усмихнеш на живота и да намериш спокойствие от шума на града и забързаното ежедневие, да пиеш кафе с приятел или да спортуваш на воля като плуваш в басейна или играеш футбол с приятели и съседи на игрището.