Ако сте достатъчно богат, за да живеете в Porsche Design Tower, вие сте достатъчно богат, за да имате скъпа кола, която да пътува в собствен асансьор до апартамента ви.

60-етажната кула на брега на океана в Маями е предназначена за супербогатите. Тя разполага с 132 апартамента, предлагащи гаражи за между 2 и 4 коли на всяко ниво.

На разположение на обитателите са три асансьора за автомобили. Обитателите вкарват колите от тях направо в собствените си стъклени гаражи, които им дават възможност да се възхищават на скъпите играчки от леглата си.

Вижте и Гаражи високо в небето (видео)

Двадесет и двама милиардери (които представляват около 2% от най-богатите хора в света) вече са запазили апартаменти в сградата, въпреки че тя ще бъде завършена едва през 2016 г.

Всяко жилище разполага с голяма тераса с басейн и лятна кухня, а в сградата има спа център, игрална зала, киносалон и бална зала с просторен изглед към океана.

Сред другите услуги, които се предлагат, е и екип от лични готвачи, а за превозните средства също се полагат специални грижи.

Един апартамент струва между 4.8 млн. и 32.5 млн. щатски долара всяка. Цялата сграда е с приблизителна стойност 214 млн. щатски долара.