Сити Дивелъпмънт АДСИЦ ще придобива нови 5 имота

617
Сити Дивелъпмънт АДСИЦ ще придобива нови 5 имота

“Сити Дивелъпмънт” АДСИЦ, едно от най-новите акционерни дружества със специална инвестиционна цел ще придобие правото на собственост върху нови 5 недвижими имота и ще прехвърли правото на собственост върху други 6 имота.

Съобщението е от Комисията за финансов надзор, която одобри допълнение към потвърдения вече проспект за публично предлагане на акции от дружеството.

Учредители на дружеството са ЕТ “Румен Вътков – ІІ” с 65%, ДФ „Ти Би Ай Хармония” с 15%, ДФ „Ти Би Ай Динамик” с 15% от капитала и “Финансови и бизнес консултации” ООД с 5 на сто.

„Сити Дивелъпмънт” АДСИЦ възнамерява да инвестира набраните средства основно в недвижими имоти с жилищно предназначение – апартаменти, къщи, вили, парцели, терени, паркоместа и/или гаражи и оборудване.

Дружеството планира да се насочи към няколко основни пазарни сегмента: имоти с жилищно предназначение, офис и търговски площи, спортни/развлекателни имоти, хотели и имоти в регулация.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg