Първият портал за недвижими имоти в България imoti.net организира по-рано днес среща в София, на която бяха обсъдени проблемите на бизнеса с недвижими имоти.

На организираната среща бяха засегнати въпросите за възможностите за бъдещото развитие на информационната политика във връзка с настоящото ни членство в ЕС. На организираната среща бяха поканени компании, фирми и агенции в сектора, както и средства за масова информация и електронни медии.

Срещата беше открита от редактора на електронния портал за недвижими имоти – Радослав Михайлов, който сподели някои от основните проблеми в бранша. Организираната среща е последната част от реализирането на един проект, като предстои организирането и на национална кръгла маса в края на септември, каза още той.

Специална презентация на имотния портал беше направена от управителя – Маргарита Лазарова, която изложи по-голямата част от предлаганите от сайта продукти, както и новите идеи за подобряването на портала.

Основният партньор на организираната среща беше СиБанк, като Maгдалена Цекова- експерт от дирекция “Банкиране на дребно”, представи най-новите услуги, които се предлагат на клиентите.

Доста положителни резултати са дали и организираните от портала срещи в Русе, Стара Загора, Велико Търново, Плевен, Бургас, Варна и Пловдив, като на местно нива са били обсъдени специфичните проблеми на бранша.

Георги Начев