Стефан Димитров е новият партньор в брокерската компания за имоти от най-висок клас Unique Estates. Той има богат опит в областта на продажбите, консултантската дейност, маркетинга и управлението на бизнес проекти.

През последните 20 години Стефан е работил в сферата на недвижимите имоти, търговията с произведения на изкуството, печатните медии и информационните технологии.

Опитът му в областта на недвижимите имоти е свързан с различни инвестиционни сделки, финансиране на проекти, дю дилиджънс анализи, брокерски и консултантски услуги както с търговски, офис и жилищни площи, така и с парцели.

Стефан е бил управляващ партньор в компания за работа с недвижими имоти от висок клас, има опит в обслужването на частни и корпоративни клиенти и в контактите с чуждестранни инвеститори.

Стефан има магистърска степен по славянска филология. Владее свободно английски, френски, руски и полски език. Той е ценител и колекционер на изобразителното изкуство, обича класическата и джаз музика и пътуванията до интересни дестинации. Спортува тенис на корт и кара ски.