Тази бяла къща се намира на брега на Западен Съсекс. Въпреки че е нов строеж, тя носи чара на старовремския провинциален стил, извикан в наше време, благодарение на добре подбрани цветове.

Непринуден хол с печка на дърва и под на плочки

Тази зона за сядане е уютна, практична и създадена само с естествени материали. Наличието на печка за дърва прави още по-приветливо това помещение, особено когато идва зима. Оттук има пряка видимост към кухнята и масата за хранене.

Коридор в провинциален стил с интересен елемент – спасителен пояс

Този коридор е лек, ненапрягащ и пълен с характре. Пространството под стълбището е използвано практично – там е разположена красива стара пейка. Перилата на стълбите са декорирани в стил крайбрежен, съчетавайки по този начин спасителния пояс на закачалката.

Бели дървени панели в крайбрежната всекидневна

Всекиневната е ярка и с дух на море. Подбраните цветове предразполагат към отпускане, както и мебелите. Цялото решение провокира към неформалност. Тръстиковите столове са препратка към колониалния стил. За повече топлина е избран дървен под.

Кухня в стил „стара къща” с голяма дървена маса за хранене

Когато влезете в тази кухня, ефектът „уоу” е налице. Тя е класическа на вид, има много пространство за движение и е направена със стил. Голямата маса допринася за удобството на всички членове на семейството и приятелите, които поканите на вкусна вечеря.

Столовете са подбрани в подходящ тон, за да създадат усещане за уют. Различните зони са очертани с помощта на осветлението – на различни нива атмосферата се подсказва от лампи. Шкафовете крият това, което трябва да се съхранява незабележимо, а всичко за показ е изложено.

Отпускаща спалня в сиво

Тази спалня изглежда шик. От нея са свалени всякакви разсейващи елементи – всичко е в сиво. Като фон са използвани дървени панели в сиво. Подборът на осветление на нощното шкафче е интересен – лампите имат индустриален привкус.

Вижте още: 6 души, които живеят в къщи, по-малки от 18 кв. м

Бяла баня с металикова вана

Това е основната баня. Стилна и елегантна с много свободно пространство. Металиковата вана създава усещане за максимално отпускане. Щорите на прозорците позволяват да допуснете колкото светлина желаете в помещението. Или пък да затъмните напълно.

Бледосива спалня за гости

Отпускане, спокойствие и покана. Използвайте два сходни нюанса в спалното бельо, за да придадете на цялата цветова гама ехо. Можете да внесете малко личен стил, като направите възглавниците с надписи.

Бяла детска стая с килим на звезди

Тази детска стая е класическа и приканя за игра. На разположение са две самостоятелни легла – за две деца или за гости, които се нуждаят от нощуване в дома ви. Стилът Нова Англия е внесен чрез килима със звезди.

Неутрална спалня за гости със сив под на плочки

Тази спалня за гости е практично мебелирана. Достатъчно уютна – всичко в нея – от стените, пода и мебелировката, говори за баланс.

Огледалото отразява щорите на прозорците, а гардеробът е избран в топли дървени тонове. Навява малко на френски стил, когато погледнем към шкафа с чекмеджетата, боядисани в топло кремаво.