Течен тапет, модулни форми за бетон с шумо- и топлоизолация и автоматизирани тоалетни чинии с дистанционно управление сmp3 плейър са част от предложенията на предстоящото изложение СТРОЙКО 2000.

Новост на тазгодишното издание на форума са лампи,облицовъчните тухли и плочки, изработени от хималайска каменна сол.Продуктите имат възстановяващи и лечебни свойства и са подходящи както за дома, така и за спа-центрове.

Изложението ще се проведе от 15 до 21 октомври за 31-ви път в Националния дворец на културата - София,, съобщиха организаторите.

Осемте етажа и откритата площ пред НДК ще бъдат запълнени с най-новото и най-интересното, което всеки, който проявява интерес към архитектурата и строителството, може да види.

Основни материали за груб строеж, за инсталации, строителна химия, дограми, хай-тек фасади, електро-, отоплителни, вентилационни, климатични инсталации, нови материали за хидроизолации и топлоизолации, за довършителни работи, за подобрение на технологичните процеси и много други последни постижения на строителната индустрия.

Както винаги ще се покажат и стоки за крайна употреба, като мебели, текстил, аксесоари. Тук си дават среща последните модни тенденции и дизайнерски постижения.

Купувачите имат голям избор. Удобните връзки - асансьори и ескалатори, улесняват разглеждането. Входът е свободен. Счита се, че поне 20 000 души дневно посещават изложението. На Стройко 2000 има и много директни продажби и отстъпки в цените.

Девизът на изложението е "За една по-хубава България".

Източник: БТА