Thompson Cole избра българската компания Корект Проект за свой изключителен представител в страната, съобщиха от чуждестранната компания.

Thompson Cole притежава 27 години опит в лицето на Thompson Cole Limited, консултантска компания с изключителен опит на пазарите в Европа, Средния Изток и Карибския басейн. Двете компании ще предложат за пръв път съвместно услугите си по време на изложението за недвижими имоти и градоустройствено планиране BalPEx от 18 до 20 април в Интер Ескпо център, София.

Със своя дългогодишен опит, Thompson Cole има в портфлиото си проекти, които са емблематични за регионите в които работи. В момента холдингът на Thompson Cole управлява проекти с РЗП над 3 000 000 кв. метра. Сред най-ярките примери за качество и световен професионализъм са The Imperial Towers в Мумбай (Индия) – жилищен комплекс от две 60 етажни кули, Damac Park Towers в Дубай, (ОАЕ) – коспомополитен комплекс от две кули, с жилищна, офис, търговска и паркинг част в сърцето на финансов мегаполис, а също Kingdom Centre в Риад, (Саудитска Арабия), която със своите 300 метра е една от най-високите сгради в Близкия Изток.

Thompson Cole стъпва на българския пазар, като очаква значителни инвестиции в региона и с намерението за трайно сътрудничество и присъствие на този динамичен пазар.

Партньорът на Thompson Cole в България - Корект Проект, е компания, посветена на управлението, консултантските услуги и пълното обслужване на строително-инвестиционни проекти. Сред проектите на Корект Проект са две офис сгради на инвеститорите Хис Холдинг и Екс Ес Пропърти на територията на Резиденшъл Парк София, изграждане на централен офис на Банка ДСК в центъра на столицата, офис сграда на Енко Вендинг и редица други.

Сред иновативните услуги в портфолиото на Корект Проект е и партньорството на компанията с финансовите институции при контролиране усвояването на кредити, оценка на проект и др.

Партньорството между Корект Проект и Thompson Cole цели да достави услуги с качество на световно ниво, в основата на което е близкото сътрудничество с клиентите, съчетано с дългогодишния опит и безспорен доказан професионализъм на международната компания, и местната експертиза, гъвкавостта и качеството на обслужване на Корект Проект.