Добрата инвестиция в имот зависи в голяма степен от правилния избор на обект и място. Порталът absoluteguideseries.com насочва читателите си към тези места в България, които според него представляват топлокации.

„България предлага на посетителите си пиршество от снежни планини, гъсти гори, тучни поля и море със златисти пясъчни плажове", заявява изданието, посочвайки разнообразието на ваканционни имоти, които могат да бъдат купени тук.

Недвижимите имоти от Банско и Боровец до Варна и Албена предлагат изключителни възможности за инвестиции в недвижими имоти, като през последните години интересът на чуждите купувачите значително увеличи.

„На Черно море са разположени идеалните морски курорти за инвестиция и покупка на ваканционени имот, въпреки че голяма част от крайбрежната ивица вече е застроена.

Друга популярна дестинация е София- град с многовековна история, притежаващ забележителна архитектура, които през последните години бързо се модернизира превръщайки се в съвременна европейска столица", пише absoluteguideseries.com.

„С тази природа и толкова много забележителности не е чудно, че България е популярна туристическа дестинация, като се очаква броят на туристите и инвестиции в имотния сектор да нарастват през следващите години", завършва изданието.