Един от най-скъпите апартаменти в Ню Йорк се предлага за сумата от 85 млн. долара. Пентхаусът заема целия 45-и етаж в една от най-луксозните сгради в града - Atelier condo.

Общата площ на жилището е 929 кв. м, което означава, че кв. м от него се предлага за сумата от 91 496 долара, или около 164 840 лв.

То разполага с общо 8 спални и също толкова бани, но не това е най-интересното в случая. Имотът бе предлаган и през миналата година, но настоящите му бонуси го правят особено привлекателен.

Те включват два броя Rolls-Royce Phantom, яхта с цена от 1 млн. долара (с включена платена пристанищна такса за 5 г.), седмична резервация за двама за един от най-луксозните ресторанти в града Daniel, притежаващ 2 звезди на Michelin, сезонни билети за мачовете на Бруклин Нетс, както и платен наем за ваканционна къща в Хамптънс с осигурен готвач и иконом.

Новият собственик ще може да ползва и близо 2 млн. долара за ремонт на апартамента.

Сградата, строена през 2006 г., предлага и доста екстри на обитателите си – пързалка за фигурно пързаляне, басейн, сауна, баскетболно игрище, тенис корт, безплатна ежедневна закуска и др.

Вижте как изглежда апартамент за 85 млн. долара: