Независимо дали гледате на Доналд Тръмп като на новия президент на САЩ или като на на един от най-добрите предприемачи в света, със сигурност знаете, че той е и сред най-успешните хотелиери.

Началото на веригата е поставено преди две десетилетия и се утвърди като топ бранд сред луксозните хотели. Дори и по най-високите стандарти, Trump Hotels са дефиниция за лукс.

Към момента под бранда оперират девет хотела, всеки печелил награди за съвременен луксозен хотел. Към средата на 2016 г. веригата включва два хотела в Ню Йорк, по един в Чикаго, Лас Вегас, Уайкики, Торонто, Панама, голф курорти в Маями и Ирландия. В процес на строителство са хотели във Вашингтон, Ванкувър и Рио де Жанейро.

Стилът на Trump Hotels

Г-н Тръмп е познат като строител на модерни и луксозни небостъргачи. Неговите хотели са вдъхновяващ архитектурен пример: високи и модерни. Именно височината е запазена марка на бранда.

Слоганът, който важи за хотелите е:“Отсядаш или в хотел на Тръмп, или в сянката му“. Без съмнение, тези лъскави небостъргачи привличат вниманието и можете да разчитате на уникални гледки.

Обслужването

Хотелите от веригата поставят акцент върху петзвездното обслужване и услуги. Професионалният персонал е въплъщение на топлина, гостоприемство и готовност да се погрижат за вас. Всички хотели предлагат луксозни СПА услуги, 24-часов фитнес център, както и специални програми за деца и домашни любимци.

Вижте хотелите, които новият президент на САЩ притежава:

Trump International Hotel & Tower New York

Този пищен хотел е първият от веригата, открит през 1997 г. Той е единственият хотел в Ню Йорк, отличен от Forbes с пет звезди и рейтинг AAA Пет диаманта. Имотът е на 52 етажа и има 176 тихи и просторни стаи.

Всички помещения разполагат с напълно оборудвани кухни и високи прозорци. Ресторантът на хотела е един от най-реномираните в Ню Йорк.

Trump SoHo New York

И този хотел, разположен в сърцето на финансовата част на Манхатън, е отличен с рейтинг AAA Five Diamond Hotel. Построен е през 2010 година и има 46 етажа, което го прави една от най-високите сгради в околността.

Trump International Hotel & Tower Chicago

Този хотел отваря през 2008 година. Той има 92 етажа, което го прави най-високият хотел в Чикаго и втората най-висока сграда в града.

Хотелът се отличава с неподправен петзвезден лукс и е носител на множество награди. Сред отличителните му услуги е 24-часов фитнес с панорамна гледка към езерото Мичиган.

Trump International Hotel Las Vegas

Въпреки че Вегас може да се похвали с множество луксозни хотели, Trump Las Vegas се отличава сред тях след откриването му през 2008 година. Хотелът се извисява на 64 етажа, което го прави най-високата сграда в града.

Освен това този хотел е най-многостайният на веригата – с цели 1282 стаи. Най-голямото преживяване е да наемете някой от 50-те пентахуса, от които се открива безкрайна гледка към Лас Вегас.

Trump National Doral Miami

Trump National Doral Miami е голф курорт, разположен върху на 800 акра земя, която Тръмп купи и възстанови през 2012 година. Той има специално значение за него, защото това е мястото, където като момче играе голф с баща си.

Днес начинаещи голфъри под 15 години играят безплатно с един възрастен. Хотелът разполага с 643 стаи и апартаменти по дизайн на дъщеря му Иванка Тръмп.

Trump International Hotel Waikiki, Хавай

Хотелът отваря през 2009 година и се намира на плажа. Сградата е на 38 етажа и разполага с 462 стаи. Носител е на редица награди.

Trump International Hotel & Tower Toronto

Елегантният 65-етажен Trump International Hotel & Tower в Торонто предлага офиси и частни жилища, както и 261 хотелски стаи. Повечето стаи предлагат гледка към Торонто и езерото Онтарио.

Хотелът е открит през 2012 година, а тази година беше отличен от сайта Trivago.com за един от най-добрите в Канада. Дизайнът е на дъщерята на Тръмп – Иванка.

Trump International Hotel & Tower Panama

Този хотел допринесе Панама да бъде поставена на картата за луксозни пътувания. Открит през 2011 г. в проспериращата столица Панама Сити, тази атрактивна, под формата на платноходка 70-етажна сребърна кула, е най-високата сграда в Централна Америка.

Сред отличията на Trump Panama е "Най-добър хотел в Централна Америка" на Condé Nast Traveler, а от ТripAdvisor беше посочен като един от "Топ 10 хотели в Панама."

Trump International Golf Links & Hotel, Донберг, Ирландия

Това е един от най-известните голф курорти, койото предлага прекрасна гледка към плажа на Атлантическия океан. Построен като The Lodge at Doonbeg, през 2012 година той става част от веригата на Тръмп.

Хотелът има 215 стаи и изглежда като величествен замък. Към него има игрище с 18 дупки, проектирано по дизайн на Грег Норман. Хотелът е носител на множество награди.