Тази къща във Виетнам окуражава децата да пуснат електронните устройства и да играят.

3 Atelier вкарва природата във вътрешността на обикновения дом. Тук ще видите голяма къща върху дърво - истинска мечта за децата. Стените пък поддържат дома топъл вечерно време и прохладен през деня.

Децата на собственика могат да се катерят по дърветата и да планират своето следващо приключение. Могат също така да отглеждат зеленчуци.

Архитектите от 3 Atelier са създали дом, в който царува спокойствието!

Идеята възниква по време на строителството на друг проект на компанията, намиращ се в Ди Лин Хайленд. Докато подбират материалите за строеж, собственикът на удивителната къща решава да се премести от местния пазар, където продава гумени ботуши и облекла. След това възлага на архитектурното бюро да проектира къща, която ще стимулира децата му да играят и да творят в природата.

Домът се намира близо до магистрала, но това в никакъв случай не нарушава спокойствието на семейството. То се радва на изобилие от уединение.

Структурата е изработена от различни традиционни и съвременни материали, които отговарят на желанието на семейството да живее по-близо до природата.