Щатският Architectural Digest се разходи из всекидневните на известни личности, в които те почиват и канят гостите си, и ето какво видя там:

Деми Мур и Аштън Кътчър

Двамата заедно обновиха къщата от 50-те години на миналия век в Бевърли Хилс, в която си устроиха семейно гнездо, а за всекидневната се погрижи декораторът Брад Дънинг. Двойката поискала елегантно, но приветливо място и по думите на дизайнера в хола им има място, където „можеш да седнеш и от обратната страна на столовете", а стаята лесно може да се пригоди и за 6, и за 60 души. Явно Деми Мур и Аштън Кътчър са останали доволни, защото именно тук си размениха клетвите.

Анджелика Хюстън

От 1984 г. ранчото в Калифорния е място за почивка на актрисата и режисьор Анджелика Хюстън. Основната сграда е от 1932 г. и в хола си актрисата е събрала мебели, открити на местата, из които е пътувала. Прозорците са декорирани с пламъци- за предпазване от гърмящи змии, огън, наводнение, скорпиони... и разбито сърце.

Стинг и Труди Стайлър

Двамата наемат няколко архитектурни и дизайнерски ателиета за обновяване на къщата им в центъра на Лондон от ранния 18 в. Труди Стайлър иска светлина и я получава. По стените на всекидневната са разположени платна на Матис и Пикасо, а килимът от коприна и вълна действа като фотографски рефлектор.

Дженифър Анистън

За резиденцията си, строена през 70-те на миналия век, Дженифър Анистън си сътрудничи с дизайнера Стивън Шадли. Актрисата искала това да е приветливо място, в което често да посреща гости. Затова и всекидневната е създадена като уютна стая с изглед към изкуствено езеро.

Сър Елтън Джон и Дейвид Фърниш

Двама се обръщат към Мартин Лорънс - Булард, който има сложната задача да удовлетвори два коренно противоположни вкуса за апартамента в Лос Анджелис. Елтън Джон и Дейвид Фърниш искат фукционалност и нещо „много а la 70-те"., за да съответства на стила на сградата. От това се ражда идеята за хола от хром и оникс.

Шер

„Моята къща е моята страст", заявява Шер и също се обръща към Мартин Лорънс - Булард в търсене на нещо екзотично, пикантно и романтично. От своя страна той декорира апартамента й в Лос Анджелис с кремаво, бяло, слонова кост и маслено бежово.