Най-големият мол у нас – Paradise center – официално отвори врати в 11 часа днес.

Първите посетители ще бъдат посрещнати от Фестивал на пазаруването, в чиято програма са включени концерти на Графа, Миро, Рафи, Ангел и Мойсей, Дивна, Skiller и трио Хипнотик.

Малките посетители на мола пък ще се срещнат любимите си анимационни герои. За тях е организирано ателие за рисуване на лице, грим и прически, артистичен конкурс и детска дискотека.

Ето пет важни факта за новия мол, които го отличават от другите търговски центрове в страната:

Той е най-големият у нас. Разгънатата му застроена площ е 190 000 кв.м, а търговските площи са 80 000 кв. м.

Метрото ще влиза директно в мола – на ниво -1. Това ще стане възможно след удължаването на участъка под булевард „Черни връх“ с 1.2 км. Станцията ще се казва „Парадайс“.

Молът набляга на забавленията. Той ще притежава най-голямото кино сред търговските центрове у нас – с 14 зали, едната от които е 5D.

Тук ще бъде и най-голямата боулинг зала в страната. Ще има още увеселителен парк с 11 атракционна, билярд и други забавления.

За спортните натури Paradise Center разполага с басейн с олимпийски размери, стени за катерене и ледена пързалка. Ще има още фитнес, спа и релакс зона, зали за йога и скуош.

Управата на мола се надява да събира 2000 човека на събития в залата Sofia Event Center. Тя е с открита панорамна тераса.

Очаквайте първи кадри от интериора на мола!