Tiara – това е един от най-новите жилищни проекти в столицата. Намира се в един от най-бързо развиващите се квартали на София, който се характеризира с отлична инфраструктура и уникална комбинация от метростанция, мол и парк. Компексът се предлага ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES.

Жилищният проект, чийто срок на завършване е 30 юни 2016 г., се намира на метри от МОЛ Парадайс Център, строящата се там и планирана за откриване също през 2016 г. метростанция и Южен парк.

Националният дворец на културата е само на 5 мин. с кола, а около 15 минути делят компекса от лифта и пистите на Витоша.

Сградата се състои от два корпуса, единият на девет етажа, а другият на четири етажа. Първото ниво на сградата е отделено за магазини.

Общият брой на апартаментите е 42 (сред които има двустайни и тристайни апартаменти, както и един четиристаен апартамент) и 22 ателиета (едностайни и двустайни). В допълнение има 5 магазина, един снек бар и една детска занималня.

Проектът има и общо подземен паркинг за двата корпуса на ниво сутерен с 82 паркоместа.

Покривът на сградата е плосък, богато озеленен с естествена растителност, с алеи, обособени кътове за отдих и общо барбекю.