Казината в Лас Вегас никога не са бягали от големите имена, било то в храненето, забавленията или дизайна. Но бъдещият Boulevard Penthouses на луксозния хотел и курорт Cosmopolitan of Las Vegas залага не на едно, а на три имена.

21 нови пентхауса ще бъдат с площ между 185 и 460 кв. метра и са създадени от Даун Кари, Tihany Design и Richmond International. Всяка фирма предлага три различни дизайна, носейки нейното влияние и естетика. Проектът се очаква да бъде завършен в края на 2016, началото на 2017 година.

Базираният в Ню Йорк дизайнер Даун Къри се вдъхновява за своите пентхауси, които включват луксозни детайли и елементи, като мраморни пещери, ръчно изрязана италианска стъклена мозайка, модерни дървени табли. „За нас беше важно да запазим пространството максимално отворено, за да не се губят спиращите дъха гледки“, казва тя.

Влияние въху цветовата палитра оказват пейзажите на Невада и Лас Вегас. „Използвах много земни тонове, като охра, червено, синьо и оранж“, добавя дизайнерът.

Добре познатият дизайнер Адам Д. Тихани построява своите апартаменти около двама измислени герои – ТВ продуцент от Бевърли Хилс и имотен магнат от Ню Йорк. „Започваме всеки проект като във филм – с история“, казва той.

„Избрахме два напълно уникални характера от две различни части на страната и представяме всеки аспект на техните личности, до аксесоарите им“. Освен апартаментите, Тихани прави дизайна на игрален салон в стил Арт Деко.

Richmond International, базирана в Лондон компания, зад която стоят имена на хотели, като Langham, Chicago и Hilton Paris Opera, създава обстановка, която носи енергията и духа на Лас Вегас. Екипът залага на ярки цветове, бляскави акценти и изкуство, което да отразява живота в Лас Вегас.

Стаите ще бъдат озарени и от театрални инсталации – от гигантски кафези – люлка, до лакирани черни въртележки – доказателство, че всичко, което се случва в Лас Вегас, ще завърши в Instagram.