ВМЗ Сопот продава седем имота с разрешение от АП

1236

Агенция за приватизация даде разрешение на “ВМЗ” ЕАД - гр. Сопот да извърши продажба на общо седем недвижими имота, съобщават от агенцията.

Това са база Осетеново, база Чевира, супермаркет “Сарая”, сградата на ЕСПУ “Ив. Вазов”, Сопот, терен за картинг писта, земя и незавършено строителство на ново стрелбище, както и недовършената сграда на ОДЗ, кв. “Сарая”.

Продажбите ще се извършат след разрешение от Министъра на икономиката и енергетиката, в качеството му на орган, упражняващ правата на държавата в капитала на дружеството, при спазване Устава на дружеството и Правилника за реда за упражняване правата на държавата в търговските дружества с държавно участие в капитала.

От АП обявяват, че продажбите на база Осетеново, терена на картинг пистата, Супермаркет “Сарая” и ЕСПУ “Ив. Вазов” следва да се извършват при цени не по-ниски от оценките, изготвени от лицензиран оценител, а продажбите на база Чевира, както и земята на новото стрелбище и ОДЗ, кв. Сарая да се осъществят при цени не по-ниски от балансовите им стойности.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg