За началото на настоящия месец са предвидени началните строителни дейности по изграждането на ваканционния комплекс Грийн Дриймс в Каварна. Комплексът ще бъде разгърнат на площ от 9000 кв. м и ще е разположен само на 200 м от плажа в града.

Комплексът е проектиран на четири нива, като на партерното ниво са предвидени ресторант със 160 места, кафе-бар и магазини.

На следващите нива са разположени апартаментите в комплекса, всеки с площ от 60 до 150 кв. м. Цената на кв. м е от 850 до 1100 евро/кв.м. Апартаментите ще бъдат издадени „до ключ” с кухненско обзавеждане, като атрактивна част от тях са оборудвани с приветлива веранда с люлка и барбекю. Предлагат се и гаражи и подземни паркоместа на цена от 5000 евро.

На разположение на гостите на комплекса ще са и модерен СПА център, център за физиотерапия с всички възстановителни процедури, фитнес зала, зъболекарски кабинет и фризьорски салон.

Предвижда се изграждането и менажирането на клиника за естетична хирургия.

Инвеститор и строител на комплекса е Сизиф ЕООД. Очакванията са въвеждането му в експлоатация да бъде осъществено в началото на 2009 г.