Завършват Адмирал апартмънтс до юли 2007 г.

1109
Завършват Адмирал апартмънтс до юли 2007 г.


До юли 2007 г. Златни пясъци АД планира да приключи строителството на
апартаментен комплекс „Адмирал апартмънтс”, състоящ се от 137 апартамента, търговски площи и заведения за хранене
, става ясно от регистрационния документ на дружеството.

Стойността на инвестицията е в размер на 9 млн. евро и се финансира чрез банков кредит, както и със средства, получени от авансово плащане за покупка на апартаменти
.

Към настоящия момент сградата е изградена до степен „груб строеж”. От дружеството планират постъпленията от продажби на апартаменти и търговски площи през годината да надхвърлят 20
млн. евро. 

Инвестиционната програма на дружеството за 2007 г. включва и обновяване на инфраструктурата в курортния комплекс, чрез изграждане на зона за атракции, паркинги, подмяна на тротоарни и алейни настилки, както и озеленяване в комплекса.


През 2006 г. окончателно бе завършена жилищната сграда „Иглика 1”, като през годината бяха продадени 65 апартамента при средна цена 900 евро/кв.м. без ДДС. Оперативната  печалба за годината от проекта е в размер на 1.970 млн. лв.  

Средният списъчен брой на персонала през 2006 г. в Златни пясъци е 218 души, спрямо 210 и 174 души за предходните две години. Средната работна заплата за изминалата година е в размер на 652 лв.

Златни Пясъци отчете загуба от 1.2 млн. лв. за 2006 г., срещу 619 хил. лв. положителен финансов резултат за година по-рано. Основният капитал на компанията е 6.493 млн. лв., а собственият капитал - 107.350 млн. лв.

Златни АД притежава 63.84% от капитала на дружеството, докато С Травел ЕООД и
Томас Кук АГ – Германия
имат по 20.39 и 8.36 на сто.

По време на вчерашната сесия по позицията се изтъргуваха 15 акции на ниво от 13.00 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...