Седем невероятни офиса, които бихме искали да са наш дом

2610
Седем невероятни офиса, които бихме искали да са наш дом

От известно време големите, а понякога и по-малките по размер компании, създават офис пространства, които излизат от шаблонните представи.

Те не са унили и безлики. По този начин работодателите повишават не само мотивацията за работа, но и сплотеността на екипа. Уверете се, хвърляйки поглед на тези примери:

1. Парижкият офис на компанията Pons&Huot (Франция)

Пред архитектурно бюро Christian Pottgiesser била поставена конкретна задача -  да се създаде не просто офис с обща работна зона, но и да се организира за всеки служител лично пространство. Резултатът впечатлява.

В тази фирма работят 15 души – 7 от тях са директори, които разполагат с изолирани кабинети, разположени покрай стените. Останалите служители са имали възможността да организират работните си места във вид на прозрачни куполи.


2. Архитектурно бюро Selgas Cano в покрайнините на Мадрид (Испания)

Тук е било взето мнението и на служителите. Колективът по-голямата част от времето прекарвал в работа, затова било решено работните места да се позиционират в паркова зона.

Конструкцията на офиса има продълговата издължена форма, наполовина „потопена“ в земята, за да се подобри топлоизолацията.

Качествата, които ви правят забележими в офиса Съответо направете изводи какво не бива да правите.

3. Офисът на компания Invention Land в Питсбърг (Пенсилвания, САЩ)

Приказен офис, разделен на две половини по полов признак. Творческият колектив на компанията, който се занимава с изобретения и патентоването им, е получил възможност успешно да работи не само в огромен офис – 70 000 кв. метра, но и в удивително организирани пространства. А те са 15!

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg