Седем невероятни офиса, които бихме искали да са наш дом

1564
Седем невероятни офиса, които бихме искали да са наш дом

От известно време големите, а понякога и по-малките по размер компании, създават офис пространства, които излизат от шаблонните представи.

Те не са унили и безлики. По този начин работодателите повишават не само мотивацията за работа, но и сплотеността на екипа. Уверете се, хвърляйки поглед на тези примери:

1. Парижкият офис на компанията Pons&Huot (Франция)

Пред архитектурно бюро Christian Pottgiesser била поставена конкретна задача -  да се създаде не просто офис с обща работна зона, но и да се организира за всеки служител лично пространство. Резултатът впечатлява.

В тази фирма работят 15 души – 7 от тях са директори, които разполагат с изолирани кабинети, разположени покрай стените. Останалите служители са имали възможността да организират работните си места във вид на прозрачни куполи.

2. Архитектурно бюро Selgas Cano в покрайнините на Мадрид (Испания)

Тук е било взето мнението и на служителите. Колективът по-голямата част от времето прекарвал в работа, затова било решено работните места да се позиционират в паркова зона.

Конструкцията на офиса има продълговата издължена форма, наполовина „потопена“ в земята, за да се подобри топлоизолацията.

Качествата, които ви правят забележими в офиса Съответо направете изводи какво не бива да правите.

3. Офисът на компания Invention Land в Питсбърг (Пенсилвания, САЩ)

Приказен офис, разделен на две половини по полов признак. Творческият колектив на компанията, който се занимава с изобретения и патентоването им, е получил възможност успешно да работи не само в огромен офис – 70 000 кв. метра, но и в удивително организирани пространства. А те са 15!

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...