Външна врата на Hörmann поставя нови стандарти

1735
Външна врата на Hörmann поставя нови стандарти

© Новата външна врата ThermoSafe Hybrid на Hörmann се характеризира с голяма формоустойчивост и стандартно включено оборудване за защита от взлом до RC 4

Освен ThermoPlan Hybrid, компанията Hörmann включи в асортимента си и втори модел външна врата с комбинацията от алуминий и благородна стомана.

По информация на производителя новата външна врата ThermoSafe Hybrid предлага единствено по рода си, стандартно включено защитно оборудване, както и голяма формоустойчивост и устойчивост на атмосферни влияния.

Разработената от Hörmann специална конструкция от алуминий и благородна стомана придава на ThermoSafe Hybrid здравина и още по-голяма формоустойчивост.


Благодарение на снабдената с прахово покритие листова благородна стомана от външната страна на вратата, платното запазва формата си, дори и при големи разлики между температурата в дома и тази на открито. Същевременно конструкцията подобрява свойствата на вратата за защита от влизане с взлом.

Външната врата ThermoSafe Hybrid на Hörmann предлага още по-голяма формоустойчивост, дори и при големи разлики между температурата в дома и тази на открито. Освен това от вътрешната страна ThermoSafe Hybrid е с елегантна, равнинна визия

Със стандартно включеното защитно оборудване RC 4 при затворените мотиви врати, съответно RC 3 при външните врати с остъкления и брава със заключване в пет точки външните врати, ThermoSafe Hybrid удовлетворява много високи изисквания към защитата на домове от влизане с взлом. 

По данни на производителя единствено Hörmann предлага външни врати със стандартно включено защитно оборудване RC 3 при вратите с остъкления, съответно RC 4 при затворените мотиви врати.

Освен защитата от взлом, новата външна врата от алуминий и благородна стомана предлага също така и добра топлоизолация с коефициент на топлопроводимост UD до 0,87 W/ (m²·K).

Освен единственото по рода си - по данни на производителя - защитно оборудване RC 3 (при мотивите с остъкления), съотв. защитно оборудване RC 4 (при затворените мотиви), ThermoSafe Hybrid на Hörmann предлага също и добра топлоизолация

Индивидуално оформление

Строителните предприемачи могат да изберат подходящата за техния архитектурен стил врата между 77 мотива и 20 цвята, включително цвят RAL по избор, разнообразни остъкления и дръжки. ThermoSafe Hybrid изглежда модерно от вътрешната страна благодарение на съосното разположение на платното и касата.

Снимки: Hörmann

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg