Международен панаир Пловдив влезе с АГРА в престижен европейски клуб

478
Международен панаир Пловдив влезе с АГРА в престижен европейски клуб

Международен панаир Пловдив бе приет за член на Европейската федерация на организаторите на селскостопански изложения ЕURASCO по време на нейното общо събрание на 28 август. Мястото в престижната организация бе заслужено заради развитието на Международната селскостопанска изложба АГРА, която се утвърди като най-авторитетния форум на модерния бизнес в Югоизточна Европа.

EURASCO е създадена през 1972 г. и в нея членуват 33 организатори на изложения в областта на селското стопанство и хранителната индустрия от 25 държави, сред които Дания, Холандия, Германия, Швеция, Белгия, България, Испания, Франция, Австрия, Швейцария, Великобритания, Италия, Полша, Унгария, Латвия, Гърция, Ирландия, Португалия и др.

Приемането на АГРА в EURASCO ще допринесе за активизиране на контактите с водещите европейски изложения в този сектор, ще даде нови възможности за сътрудничество между компаниите в съвместни проекти, финансирани от ЕС, ще засили обмена на информация и опит, ще подобри условията за маркетинг, реклама и презентиране на фирмите участнички.

АГРА стартира през 1992 г., а от 1995 г. е одобрена от Международната асоциация на изложбената индустрия UFI, което е гаранция за качеството и авторитета на изложбата. В нейното миналогодишно издание се представиха 821 изложители от 40 държави, а посетителите бяха 33 897 от 30 страни.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg