Вписаха увеличението на капитала на Агро Финанс АДСИЦ

788
Вписаха увеличението на капитала на Агро Финанс АДСИЦ

В Търговския регистър към Агенцията по вписванията е вписано увеличение на капитала на Агро Финанс АДСИЦ () от 16.14 млн. лв. на 32.22 млн. лв., чрез издаване на нови 16.08 млн. акции, с номинална стойност 1 лв. и емисионна стойност от 1.2 лв. Това съобщават от Българска фондова борса.

В средата на юни стана ясно, че публичната подписка от увеличението на капитала на Агро Финанс АДСИЦ е приключила успешно.

Акционерите, упражнили правата си, и лицата, закупили права при борсовата им продажба на проведения на 29 май явен аукцион, са записали всичките 16 081 754 нови акции от увеличението на капитала на дружеството.

Емисионната стойност на записаните акции в общ размер от 19 298 104.80 лв. е заплатена изцяло по набирателната сметка на фонда, открита в ОББ АД.

Разходите, заплатени от Агро Финанс АДСИЦ във връзка с публичното предлагане, са на обща стойност 204 617.19 лв.

Затруднения, спорове и други подобни във връзка с търгуването на правата или със записването на акциите не са възниквали.

Нека да припомним, че във вторник започна вторичната търговия с емисия облигации на фонда.

Търсене при акциите на Агро Финанс АДСИЦ има при 1 лв. до 1.26 лв., а предлагането е в диапазона от 1.35 лв. до 2.4 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg