2 начина, по които да преосмислите живота си, за да успеете

3791
2 начина, по които да преосмислите живота си, за да успеете

© Pixabay

На света не му пука дали успявате или се проваляте. Защо? Защото има прекалено много добри хора, които се провалят и прекалено много лоши хора, които успяват - поне в един от аспект от живота си.

Реалността е такава, че има повече хора, които са против вас, отколкото с вас. Всичките тези хора, които спрат да мечтаят, са срещу вас.

Вие сте единственият, на когото му пука за вашия успех. Какво означава това?

Трябва да сте доста загрижени. Няма друг човек, който да наднича зад рамото ви, за да провери дали постигате целите си в живота.


Всъщност, познавам прекалено много страхотни хора, който не могат да се похвалят с успеха, от който имат нужда, успеха, който заслужават и успеха, който искат, казва милионерът Грант Катдоун през CNBC.

Трябва да отидете по-далeч от това да покривате „основните си потребности“

Не се интересувате само от това да преживявате, нали? Искате големи успехи. За да ги постигнете обаче, трябва да задоволявате повече от основните си потребности.

Кои са основните ви потребности? Те включват място, където да живеете, храна, дрехи и транспорт. Иматe нужда от повече от това, за да успеете.

Ако това е всичко, което търсите, тогава това ще е всичко, което ще получите. Животът е брутален. По-голямата част от човечеството се стреми само към покриване на основните си потребности. Трябва ви повече от това, за да успеете.

Реалността е следната. Човекът, който спи в приют за бездомни тази вечер, има яке на гърба си, ще спи на легло, ще се нареди на опашка за топла супа, ще получи парче хляб — неговите основни потребности са задоволени.

Това ли е нещото, което искате?

Милионер: За да успеете, трябва да работите и през уикендите

Същият човек, който е бездомен сега, е преживял нещо лоши. Той може да е много интелигентен, да има образование, да е имал работа преди време и да му са се случили доста лоши неща, за да стигне дотук.

Ето какво трябва да си запишете:

1. Какви са вашите основни потребности?

2. Как изглежда успехът във вашите очи?

Не забравяйте, на света не му пука дали постигате успехи или не.

Трябва да сте непреклонни

Няма кратки или лесни пътища до постигането на успех. Можете да попитате който и да е милиардер и той ще ви каже същото – трябва здрава работа, отдаденост и ангажираност.

Независимо с какво се занимавате, ще е необходима здрава работа. Ще се работи дълги часове и ще е необходима непреклонна, неуморима отдаденост. Това няма как да бъде заобиколено. Всеки, който ви каже нещо друго, ви предлага някаква измама и нещата няма да се получат, казва Кардоун.

Истинският успех изисква да стигнете по-далеч от това да задоволявате основните си потребности, както и здрава работа, отдаденост и ангажираност.

Българският бизнес

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg