Ако искате да сте милионер на 30

11683
Ако искате да сте милионер на 30

В преследването на бизнес успеха, какви са онези действия, които трябва да предприемете, за да жънете плодовете им по-късно?

Разбира се, има разни утвърдени и бързи правила за справяне с парите: започнете с малко, пестете парите си и ги влагайте.

И не забравяйте, не се нуждаете от крещящи, скъпоструващи артикули, за да направите впечатление. Използвайте средствата, които идват от вашия бизнес, за да инвестирате в себе си - четете, ходете на курсове, усвоете нови умения и посещавайте събития, на които може да срещнете съмишленици. Хората, с които ще се запознаете, могат да ви помогнат в бъдеще.


Какво да направите през 20-те ви години и как това ще ви помогне за успеха ви през 30-те години, вижте в следващите правила.

Фокусирайте се върху печалбата

В днешната икономическа ситуация няма сигурност кога ще се превърнете в милионер. Затова се стремете към по-високи печалби.

Спестявайте, за да инвестирате, не за спестяването

Единствената причина да спестявате е, за да инвестирате. Пазете спестените пари в сигурни и проверени сметки, които няма да пипате, освен ако не възникне спешна ситуация.

Питайте за помощ

Няма нищо лошо да се обърнете към някого с опит за помощ. Преодолейте егото си и питайте. Това може само да ви помогне.

Бъдете решители

Научете се да взимате бързи решения и действайте целенасочено и уверено.

Не се показвайте, откроявайте се

Дори да сте милионер, не пречи да карате обикновена кола. Мислете за етиката в работата, а не за дрънкулките, които може да си купите.

Научете се кога да поемате рискове и действайте

Понякога се налага да правите големи скокове. Научете се кога е правилното време за действие.

Стремете се към 10 милиона, а не към 1 милион

Когато стигнете първия милион, не се отказвайте и не си казвайте, че ви е достатъчен. Мислете мащабно и работете за повече и повече.

Научете важни умения

В процеса на преговори ще ви се наложи да прилагате различни умения и тактики, за да успявате. Това ще помогне за по-лесното печелене на доверие в партньора ви.

Инвестирайте в себе си

Това е инвестиция, която няма кой друг да ви даде. Четете поне 30 минути на ден, интересувайте се, слушайте трейнинги, попивайте знанията, все едно те са въздухът, който дишате.  

Българският бизнес

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg