Българската платформа nPloy преобразява местния пазар на труда

903
Българската платформа nPloy преобразява местния пазар на труда

© nPloy

Навлизането на новите технологии в нашето ежедневие и преходът към новото начало доведоха до промени и новости и на пазара на труда.

През последната година над 150 компании се довериха и предлагат свободни позиции чрез уникалната онлайн платформа nPloy, докато броят на активните й потребители вече надхвърля 25 000.

Иновативното приложение, създаденo от български предприемачи, е изцяло базирано на променящите се нужди и съвременните навици на висококвалифицираните кадри, които търсят активно или пасивно нови възможности за професионално развитие.


Кандидатите получават пълна анонимност до проявата на взаимен интерес, а параметрите в обявата на работодателя съдържат цялата нужна информация, включително и размера на предлаганата заплата.

От друга страна, компаниите достигат до правилния кандидат чрез специални алгоритми, които улесняват и гарантират точното таргетиране.

За да отговарят на пазарните нужди изцяло и своевременно, създателите на nPloy постоянно подобряват и добавят нови функции на приложението и платформата.

Поради създалата се ситуация отскоро освен чат, те добавиха и възможност за директен видео разговор в платформата. Така целият процес за кандидатстване – от създаването на профил до провеждането на интервю за работа, се извършват на едно място, спестявайки време и на двете страни.

Предлаганите позиции са основно от компании от сферата на ИТ, аутсорсинг, финанси, продажби, маркетинг и др. Поради тази причина, в приложението могат да се открият кандидатури на експерти с висока квалификация.

Всеки заинтересован може да свали nPloy на мобилния си телефон безплатно, да създаде лесно профил и да стане част от професионалната мрежа от таланти, до която имат достъп най-добрите работодатели в България.

„Всеки се е сблъскал с неясни обяви за работа и е загубил доста време в търсенето на подходящо предложение. Страхът да не бъде разкрит от настоящия си работодател е също сериозен проблем, въпреки че всеки има право да избира къде да работи и как иска да се развива.

От друга страна, компаниите не разполагат с време и ресурси за сериозно проучване и откриване на правилния талант за дадена позиция. nPloy не е поредната платформа за обяви, а мрежа за създаване на професионални връзки и не се движи от трендове, а от нуждите на хората“, сподели Константин Цонев, един от създателите на приложението.

След успешното представяне на услугата в страната ни, екипът зад иновативното приложение започва и предлагането му в останалата част от Централна и Източна Европа и планира в близкото бъдеще да покори и страни отвъд океана.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

Ivan
# 0
22:10 | 20 October 2020
Браво! Идеята е страхотна
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg