Експат с безплатни индивидуални срещи за инвестиции и лични спестявания

2290
Експат с безплатни индивидуални срещи за инвестиции и лични спестявания

  • В какво да инвестирам?  
  • Как правилно да управлявам личните си спестявания и семейното богатство?
  • Какви са алтернативите за парите ми?
  • Попитайте професионалистите!

За поредна година Експат Асет Мениджмънт отваря врати за безплатни индивидуални срещи в сферата на инвестициите и управлението на личните спестявания (онлайн и в офиса на компанията).

Ако желаете да се срещнете с екипа на най-голямата независима компания за управление на активи у нас, за да научите как по-добре да управлявате спестяванията си, може да заявите своята индивидуална среща по няколко начина:

- Чрез онлайн форма за резервация тук

- Или като се обадите на +359 2 980 2201 или пишете на clients@expat.bg

- Във връзка с мерките, които компанията следва за ограничаване на рисковете от разпространение на Covid-19, самите срещи могат да се проведат както в офиса на Експат (София, ул. Георги С. Раковски 96А), така и дистанционно в онлайн платформа по избор.

От Експат посочват, че целта на индивидуалните срещи в рамките на кампанията е да се помогне на хората да се ориентират в палитрата от инвестиционни и спестовни продукти и услуги, да се информират за модерните алтернативи за управление на спестяванията, да повишат финансовата си култура.


Портфолио мениджърите, финансовите анализатори и експертите за връзки с клиенти на Експат са готови да помогнат да разберете по-добре света на личните финанси, като отговорят персонално на въпросите ви, обсъдят с вас конкретни казуси и ви дадат насоки, съобразени с вашите изисквания, житейска ситуация, дългосрочни планове и финансови цели.

Ако искате да разберете какъв тип инвеститор сте, може да попълните и онлайн въпросника на Експат тук.

ЗА ЕКСПАТ

Експат Капитал, със своето лицензирано управляващо дружество Експат Асет Мениджмънт, е най-голямата независима компания за управление на активи в България – със стотици клиенти от над 30 държави и инвестиции на над 55 пазара по света във всички класове активи: акции, облигации, фондове, опции, фючърси, суровини и скъпоценни метали, изкуство, имоти, валути.

  • Професионална и модерна алтернатива за управление на спестяванията: Чрез услугата доверително управление (wealth management) и откриването на индивидуална инвестиционна сметка инвеститорът имат достъп до пълен набор инвестиционни услуги. Експат създава дългосрочна инвестиционна рамка, основана на ключови параметри като толерантност към риск, инвестиционен хоризонт, целева доходност, данъчни специфики и други изисквания и ограничения на клиента. Целта е да бъде изградена персонализирана стратегия за алокация на активите, която да доведе до търсените резултати при оптимално управление на риска и разходите. Чрез инвестиционната си сметка инвеститорът получава по-висока сигурност, доходност и контрол в сравнение с традиционните форми на спестяване, като същевременно има гъвкавост и незабавна ликвидност. Няма формален минимум за размера на индивидуалната сметка. 

  • Екип: Експат разполага с един от най-добрите инвестиционни екипи в Централна и Източна Европа (ЦИЕ), с образование и опит от близо 10 държави в Северна Америка, Европа и Азия.

  • Изключителна международна свързаност: Експат работи с утвърдени международни финансови институции, за да гарантира на своите клиенти сигурност и качество на услугите. Партньори на компанията са водещи банки, банки депозитари, световни и местни брокери, борси, оператори на индекси, маркетмейкъри, floor specialists и други финасови институции от цял свят. Експат може да търгува десетки хиляди инструменти по целия свят, като има и собствени фондове на 3 борси в Европа. Това е единствената компания от ЦИЕ с борсово търгувани фондове на London Stock Exchange и на Frankfurt Stock Exchange. Чрез платформата Vestima на Clearstream има достъп до над 125 000 договорни фондове, ETF-и и хедж фондове.

  • Авангардни собствени продукти: Иновациите са визитна картичка на Експат. В допълнение на инвидидуалните инвестиционни сметки, компанията управлява договорни фондове с глобален фокус, както и фамилия от борсово търгувани фондове (ETF), регистрирани за търговия на 3 борси – Българската, Франкфуртската и Лондонската (предстои листване в Любляна). Създадоха първия в региона „къс“ фонд – върху индекса SOFIX, както и първия в България фонд за инвестиции в глобално изкуство. В процес на лицензиране е и първият в България фонд за инвестиции в злато.

ОПОВЕСТЯВАНЕ НА РИСКА

Този материал има само информационна цел и никоя част от него не може да бъде тълкувана като оферта или покана за сделка за продажба или покупка на финансови инструменти и/или професионален съвет, свързан с инвестиционно решение. Индивидуалните срещи за инвестиции и лични спестявания в рамките на кампанията на Експат Асет Мениджмънт не представляват предоставяне на инвестиционен съвет по смисъла на Директива 2014/65/ЕС и на ЗПФИ. Инвеститорите трябва да имат предвид, че прогнозите не са сигурен показател за бъдеща доходност. Миналите резултати не са гаранция за бъдещите резултати, а стойността на инвестициите може да се понижава или покачва, водейки като резултат до значителни загуби. Не се гарантират печалби и съществува риск от невъзможност да се възстанови пълният размер на вложените средства. Инвестициите в дялове на договорен фонд или чрез индивидуална инвестиционна сметка не са гарантирани от държавен гаранционен фонд или с друг вид гаранция.

Експат Асет Мениджмънт предоставя на всички заинтересовани възможността да се запознаят на български език с актуалните проспекти, документи с ключова информация за инвеститорите и счетоводни отчети на договорните фондове, управлявани от дружеството, на сайта на дружеството www.expat.bg, в офиса на дружеството (гр. София, ул. Г. С. Раковски 96А) всеки работен ден от 9:00 до 18:00 часа, както и на всички гишета, на които се приемат поръчки за продажба и обратно изкупуване на дялове от фондовете.

Информация за личните данни, обработвани от Експат Асет Мениджмънт съгласно Регламент ЕС 2016/679. Експат Асет Мениджмънт е администратор на лични данни и обработва лични данни за целите на извършване на дейност като лицензирано управляващо дружество. Обработване е необходимо при управление на взаимоотношенията с клиенти, преди или по време на сключени договори. Дружеството обработва личните Ви данни в съответствие с изискванията на законодателството за защита на личните данни, когато желаете да сключите или вече сте сключили договор с дружеството, както и когато се явявате представител на или контролирате юридическо лице – клиент на дружеството. Ако откажете предоставянето на лични данни, дружеството няма да може да Ви осигури услугата, която искате да получите. Повече информация относно личните данни, които Експат Асет Мениджмънт обработва, може да получите, като се запознаете с нашата Политика за обработване и защита на лични данни, публикувана на сайта на дружеството www.expat.bg в секция Документи. 

 

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg