Къде да инвестираме 10 000 лв.

29715
Къде да инвестираме 10 000 лв.

Имате ги, но нямате представа къде да ги вложите. Да, осъзнавате, че това не са много пари, но също така знаете, че с 1% доходност от лихви по депозитите, няма да ги увеличите значително.

Ето защо днес ще ви представим 7 интересни предложения накъде да насочим спестяванията си:

Образование

Имате ли желание да учите? Е, това е отлична възможност за по-добра кариера и по-високи доходи. Добрата новина е, че може да започнете от днес – чужди езици, онлайн курсове за повишаване на квалификацията ви или дори навлизане в нова област.

Имайте предвид, че дори и основателят на Facebook Марк Закърбърг е направил първите си стъпки в програмирането с ръководство за начинаещи. Защо вие да не успеете?


Частен бизнес

Бизнесът може да стартира като хоби, но в случай на успех ще се наложи да напуснете работата си, за да му се отдадете напълно. Дотогава обаче – не го правете, за да не се налага да правите компромиси с начина си на живот и спокойно да плащате сметки, храна, наем или заем и забавления.

За какво може да използвате тези 10 000 лв.? Пътувайки до различни дестинации, можете да черпите идеи. При положение че идеята ви за бизнес вече се е родила, време е за проучване – каква е конкуренцията, колко средства ще са нужни, ще ви е нужен ли съдружник.

Инвестирайте и в изработването на уебсайт, неговата оптимизация и присъствие в социалните мрежи.

Финансирайте стартъп компания

Именно това правят бизнес ангелите и доста фондове за финансиране на начинаещи компании. При положение че имате около вас човек или компания, която има гениална идея, но има нужда от свежи средства, тук може да се намесите именно вие.

Най-добре ще е да договорите дял от компанията и да помогнете с каквото можете. Дори и Google започват бизнеса си от гараж, защо вие и вашият партньор да не успеете? Направете стъпката само и единствено, ако сте уверени в успеха на продукта/услугата.

Ремонт на дома

Боядисване, нови тапети, дограма, ремонт на кухнята или банята и закупуването на нови мебели. Инвестицията в дома ви никога не е излишна. При положение че възнамерявате да продавате в бъдеще дома си, имайте предвид, че вложението ви (в повечето случай) ще ви донесе 50% доходност на инвестицията.

Земеделска земя

Да, 10 000 лв. са малка сума за вложение в имот, при положение че сте от някой от големите градове в страната. Но това е напълно достатъчно за инвестиция в земеделска земя.

Въпреки ръста в последните години, този актив остава в пъти по-евтин от съседна Румъния, а какво остава за сравнение със Западна Европа. Нали знаете, че вече не я произвеждат?

Дълг

Имате ли кредитна карта, потребителски или ипотечен кредит или бърз кредит? Е, какво чакате тогава? Вместо да държите 10 000 лв. под дюшека, в сейф или на депозит в банката, можете да намалите или изплатите напълно задължението си.

Взаимен фонд или ETF

По-висок риск би ви донесъл и по-голяма доходност. Знаете ли, че 3 от търгуваните компании на Българска фондова борса са поскъпнали с над 20% от началото на 2017 г., или за по-малко от месец? Дори и да нямате нужните знания, умения и най-вече време, за да инвестирате на капиталовите пазари, вече има разнообразие от продукти на пазара – от взаимни фондове до ETF (борсово търгуван фонд).

Данни за 2016 г. сочат, че най-добре представилият се фонд в страната е постигнал над 37% доходност. Впечатляващо, нали? Особено на доходите, които голяма част от българите получават от банковите си депозити.

Снимки: Pixabay

Българският бизнес

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

Stefano Pessina
# 0
12:03 | 14 March 2023
Внимание: Ние сме директни кредитори и участваме в 100% международен проект Финансиране и в момента търсим търсещи кредити, кредитни брокери и международни проекти за финансиране. ЗА ПОВЕЧЕ ЗАПИТВАНИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ЧРЕЗ СЛЕДНИЯ ИМЕЙЛ: stefanopessina0010@gmail.com Кредитна фирма Midset
Stefano Pessina
# 1
12:03 | 14 March 2023
Внимание: Ние сме директни кредитори и участваме в 100% международен проект Финансиране и в момента търсим търсещи кредити, кредитни брокери и международни проекти за финансиране. ЗА ПОВЕЧЕ ЗАПИТВАНИЯ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ЧРЕЗ СЛЕДНИЯ ИМЕЙЛ: stefanopessina0010@gmail.com Кредитна фирма Midset
Unicredit Fast Loan
# 2
13:01 | 14 January 2023
Добър ден, Търсите спешен БЕЗПЛАТЕН заем? Свържете се с УНИКРЕДИТ БЪРЗ КРЕДИТ сега за вашия незабавен сделка. Това е бързо, лесно и сигурно. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВРЪЗКА: ИМЕЙЛ: unicreditfastloan@gmail.com ТЕЛЕФОН:+17815611941 INSTAGRAM: @unifastloan TWITTER: Уникредит Бърз заем FACEBOOK: Уникредит Бърз кредит Заем при най-добрия ви интерес.
Dékány
# 3
02:12 | 10 December 2022
Здравейте, Ние сме сертифицирани да предлагаме видовете заеми или всякакъв вид следното финансиране: Частен заем? Бизнес заеми? Кредит за консолидация на дългове? Подобрете дома си? Инвестиционен кредит? Налични кредити? Лични заеми? Търговски заеми? Комбиниран заем? Консолидационни заеми? Ако проявявате интерес, свържете се с нас: (dakany.endre@gmail.com) Спешно предложение за заем.
Flora Scott
# 4
05:11 | 21 November 2022
Добър ден от тази страна, аз съм г-жа Флора Скот, частен заемодател, ние предлагаме спешни коледни заеми и лични заеми за празнуването на края на годината. така че се възползвайте от тази възможност сега!!! ако се интересувате от спешен заем по някаква финансова причина, тогава не се колебайте да се свържете с нас чрез (flora_scott@outlook.com) за повече информация относно тази сделка за заем. Най-сърдечни поздрави Г-жа Флора
frankdavid
# 5
12:09 | 16 September 2022
Имате ли нужда от заем, за да стартирате бизнес или да платите сметките си и ако отговорът ви е да, свържете се с: frankdavidloanfirm3@gmail.com WhatsApp +2347032909728 Оферта за заем
Christy Walton
# 6
14:06 | 5 June 2022
Здравейте, търсите ли заем за консолидиране на дълга, необезпечени заеми, бизнес заеми, ипотечни заеми, заеми за автомобили, студентски заеми, лични заеми, рисков капитал и т.н.! Аз съм частен кредитор, предоставям заеми на фирми и физически лица с ниски и разумни лихви от 2%. Изпратете имейл до: christywalton355@gmail.com
frankdavid
# 7
03:05 | 6 May 2022
дравейте. Това има за цел да информира широката общественост, че г-н Франк Дейвид, частен заем от заемодател, отвори икономическа възможност за тези, които се нуждаят от финансова помощ. Ние отпускаме заеми на физически лица, фирми и фирми при ясни и разбираеми условия с лихва от само 3%. свържете се с нас днес чрез имейл: ( frankdavidloanfirm3@gmail.com), за да можем да ви предоставим нашите условия за заем. ИНФОРМАЦИЯ към кредитополучателя 1) Име: ................................................ .... 2) Държава: .............................................. . 3) Адрес: .............................................. . 4) Пол: ................................................ ..... 5) Семейно положение: ........................................ 6) Професия: ................................................. 7) Телефон: ................................................ 8) Кандидатствали ли сте преди ................................. 9) Месечен доход: ........................................ 10) Необходима сума на заема: ................................... 11) Продължителност на заема: .............................................. 12) Цел на заема: ................................................ 13) Религия: ................................................ . За връзка: ( frankdavidloanfirm3@gmail.com ) whatsapp; +2347032909728 Благодаря, Г-н Франк Дейвид Оферта за заем
Mike Morgan
# 8
04:04 | 19 April 2022
Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score. Personal Loans (Secure and Unsecured) Business Loans (Secure and Unsecured) Consolidation Loan and many more. Contact US for more information about Loan offer and we will solve your financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com Phone number: +917428831341 (Call/What's app)
Williams Smith
# 9
22:04 | 11 April 2022
МОЕТО ИМЕ Е УИЛЯМ. Аз съм късметлия, че намерих истински заклинател и за да спазя думите му, д-р Огунделе върна жена ми, която ме напусна заради друг мъж след 3 години, след работата му за мен тя се върна след 24 часа... благослови ти и моят Бог те пазят в безопасност и здраве. Това е моят начин да го оценя, ако имате нужда от помощ за вашата връзка, брак и т.н. Свържете се с д-р Ogundele WhatsApp или Viber: +27638836445. Той е добър човек.
Christy Walton
# 10
18:04 | 10 April 2022
Търсите заем за консолидиране на дълга, необезпечени заеми, бизнес заеми, ипотечни заеми, заеми за автомобили, студентски заеми, лични заеми, рисков капитал и др! Аз съм частен кредитор, предоставям заеми на фирми и физически лица с ниски и разумни лихви от 2%. Изпратете имейл до: christywalton355@gmail.com
mr scott
# 11
02:03 | 22 March 2022
Кандидатствайте за заем на ACCESS FINANCE (accessloanfirm2030@gmail.com) с лихва от 3%. Имате ли нужда от спешен заем, за да посрещнете финансовите си нужди? Предлагаме заеми от 2 000 до 50 000 000,00 евро, ние сме надеждни, ефективни, бързи и динамични, без проверки на кредитоспособността и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми през периода на прехвърляне. Ние предлагаме широка гама от лични, бизнес, жилищни и консолидационни заеми, които са адаптивни към вашите променящи се нужди и обстоятелства с 3% лихвен процент. УСЛУГИТЕ ВКЛЮЧВАТ: * Лични заеми * Бизнес заеми * Ремонт * Клиентски заеми * Автомобилни заеми и др... Как да кандидатствате, свържете се с нас на: accessloanfirm2030@gmail.com Кандидатстването за кредит е бързо и лесно! Компании или хора, които се интересуват от кандидатстване за заем с Novelty Finance, които се нуждаят от повече информация за това как да кандидатстват, трябва да ИЗПРАТЯТ Изпратете ни имейл на адрес: accessloanfirm2030@gmail.com Номер на WhatsApp: +79258159150 уважение г-н Скот accessloanfirm2030@gmail.com
Anne Morgan
# 12
15:03 | 13 March 2022
Предлагаме заеми от (5 000,00 евро – 50 000 000 000,00 евро). Продължителността на заема е от 1 до 20 години (максимум) Без обезпечение, без черни списъци са добре дошли, Отговорете с вашия идентификационен номер, номер за контакт и пълни имена на: annemorgan9898@gmail.com Ан Морган Имейл: annemorgan9898@gmail.com WhatsApp +380 50 136 5376
Max Bent
# 13
16:02 | 19 February 2022
Kas vajate oma võlgade kustutamiseks kiireloomulist laenu või oma äritegevuse parandamiseks omakapitalilaenu? Kas pangad ja teised finantsagentuurid on teid tagasi lükanud? Kas vajate laenude konsolideerimist või hüpoteeklaenu? Ärge enam otsige, sest oleme siin selleks, et kõik teie finantsprobleemid minevikku jätta. Võtke meiega ühendust meili teel: oceanfmortgages@gmail.com oceanfmortgages@gmail.com See on Ocean Finance'i hüpoteegid. Pakume laenu huvilistele mõistliku intressimääraga 2%. Vahemik ulatub 5 000,00 eurost kuni 100 000 000,00 euroni.
Jurgen Stefan
# 14
09:01 | 31 January 2022
Аз съм частен кредитор и инвеститор, Имате ли нужда от законен, честен, реномиран и бърз заем? Мога да ви помогна със 100% гарантирано обслужване, предлагам на фирми и индивидуални заеми, освен това финансираме и всякакви проекти. За повече информация посетете: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com или Whatsapp +919654763221
Kate Lord
# 15
21:01 | 20 January 2022
Здравейте. Това има за цел да информира широката общественост, че Mrs.Kate Lord, частен заем от кредитор, отвори икономическа възможност за тези, които се нуждаят от финансова помощ. Ние отпускаме заеми на физически лица, фирми и фирми при ясни и разбираеми условия с лихва от само 2%. свържете се с нас днес чрез имейл: ( katelordloancompany90@gmail.com), за да можем да ви предоставим нашите условия за заем. ИНФОРМАЦИЯ към кредитополучателя 1) Име: ................................................ .... 2) Държава: .............................................. . 3) Адрес: ................................................ . 4) Пол: .............................................. ..... 5) Семейно положение: ................................................. 6) Професия: ................................................. 7) Телефон: ................................................ 8) Кандидатствали ли сте преди ................................. 9) Месечен доход: ........................................ 10) Необходима сума на заема: ................................... 11) Продължителност на заема: .............................................. 12) Цел на заема: ................................................ 13) Религия: ................................................ . Свържете се с: ( katelordloancompany90@gmail.com ) whatsapp; +380990168746 Благодаря, Г-жа Кейт Лорд Оферта за заем
Mike Morgan
# 16
22:01 | 10 January 2022
Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score. Personal Loans (Secure and Unsecured) Business Loans (Secure and Unsecured) Consolidation Loan and many more. Contact US for more information about Loan offer and we will solve your financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com Phone number: +917428831341 (Call/What's app)
philip morgan
# 17
17:11 | 20 November 2021
НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ СПЕШНИ КРЕДИТИ ОТ €15000 до $72000 ВСЯКА СУМА ПО ВАШ ИЗБОР И 2-4 ЧАСА ОБСЛУЖВАНЕ УСПЕШНА ТРАНЗАКЦИЯ С 2% ЛИХВЕ ЗА БИЗНЕС И ЧАСТНО ЦЕЛИ СЕГА КАНДИДАТСТВАЙТЕ С ИМЕЙЛ СЪОБЩЕНИЕ НА: philipmorganloanservice00@gmail.com ПЪЛНЕТЕ И ВЪРНЕТЕ име: Заета сума : Продължителност: Пол: Страна: Цел: Мобилен номер: ВАШИЯТ ОТГОВОР Е НЕОБХОДИМ ВЕДНАГА
hopkinson lance
# 18
20:11 | 3 November 2021
Добър ден, Ние предлагаме бърз и лесен заем тук, вариращ от 3000 евро до 200 000 евро. Процесът е гладък и легитимен, пробната версия ще ви убеди. Свържете се с имейл:hopkinsonloan@outlook.com или Whatsapp: +1 978-792-4582 и попълнете информация по-долу. Пълно име: Заета сума: Продължителност на заема: Благодаря.
Davina Claire
# 19
17:10 | 27 October 2021
Здравейте; Ако имате нужда от заем спешно, кандидатствайте за заем с Novelty Finance. Казвам се Давина Клер, аз съм главен финансов директор на Novelty Finance. Забелязах, че за физически лица и фирми е толкова трудно да получат заем от банки или други финансови институции. Моята компания (Novelty Finance) е тук, за да ви предостави и помогне със заема, от който се нуждаете. Можете да се свържете с нас по имейл: noveltyfinances@gmail.com ИЛИ да изпратите съобщение на WhatsApp чрез +447915601531 Независимо дали искате да дадете тласък на начина си на живот или имате неочакван разход, заем от NOVELTY FINANCE е това, от което се нуждаете. NOVELTY FINANCE е гъвкав: можете да вземете заем до петнадесет милиона евро (€15 000 000,00) с подходящи периоди на погасяване до 30 години. Можете да кандидатствате както за обезпечен заем, така и за необезпечен заем. Ние предлагаме широка гама от лични заеми, бизнес заеми, жилищни заеми и заеми за консолидиране на дълга, които могат да бъдат адаптирани да отговарят на вашите променящи се нужди и обстоятелства при много нисък лихвен процент. Какво получавате, когато кандидатствате с Novelty Finance: √ Незабавен достъп до вашите средства след одобрение. √ Конкурентни лихвени проценти (3% на година) √ Гъвкави условия за погасяване √ Възможност за по-бързо изплащане на заема √ Лесно одобрение, ако имате нужда от допълнителни средства √ Няма да бързате да връщате заема, ще ви се даде време да започнете изплащането на заема. √ Без скрити такси Как да кандидатствам: Кандидатстването за кредит е бързо и лесно! Фирми или физически лица, които се интересуват от кандидатстване за заем с Novelty Finance и изискват повече информация относно офертата за заем, трябва да ИЗПРАЩАТ ИМЕЙЛ на (noveltyfinances@gmail.com) ИЛИ да изпратят съобщение на WhatsApp чрез +447915601531 за повече информация и устни брифинги. Прилагат се правилата и условията.
SUSAN BENSON
# 20
23:09 | 30 September 2021
Здравейте дами и господа, имате нужда от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм кредитор, а също и финансов консултант. Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? Ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове кредитни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. За повече информация ни пишете по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447903159998 и получете отговор в един миг. Ние сме цялостна компания за финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да изпълните всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най -ефективния и бърз начин. Ето някои причини, поради които трябва да се свържете с нас за заем; * Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде. * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да вземете назаем. * Бързо директно финансиране - Вземете заема си в рамките на 24 часа след одобрението. * Гъвкав лихвен процент - Достъпен лихвен процент от 3%. * Високи проценти на одобрение - Имате 99,9% шанс да получите заема * Гъвкаво погасяване - Вие трябва да изберете Датата на погасяване, седмично, месечно или годишно за продължителност 1-30 години. * Просто онлайн приложение. * Персонализирано ръководство и опит. * Без скрити такси Не губете възможност поради липса на финанси. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем с кредит, защото сме помогнали на много хора и организации, които са изправени пред финансови затруднения по целия свят За повече информация относно нашата оферта за заем, моля, изпратете ни вашето искане за заем чрез Имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com WhatsApp/Telegram: +447903159998 Посредниците/консултантите/брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. В пълно доверие ще работим заедно в полза на всички участващи страни.
Benson Lease
# 21
16:09 | 14 September 2021
Apply online in just minutes, without affecting your credit score. You can instantly review the loan offers for which you qualify and you will never need to visit a branch to complete your application. We offer our loan at a low rate. Our loans are granted at an interest rate of 2%. Now, this can increase your business to a higher level. Send us an email through: bensonleasecompany@gmail.com
HUMMELS
# 22
23:09 | 13 September 2021
Здравейте, Имате ли нужда от спешен заем, за да задоволите финансовите си нужди? Ние предлагаме заеми в размер от 2 000,00 до 100 000 000,00, ние сме надеждни, мощни, бързи и динамични, без проверка на кредита и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми през периода на този трансфер. Издадохме и заем в цялата валута с 2% лихва за всички заеми и без авансови плащания .... Ако проявявате интерес, свържете се с нас чрез този имейл. Моля, свържете се с нас, ако проявявате интерес чрез: {jameskelvine28@gmail.com} и ще останете напълно доволни.
Max Bent
# 23
02:09 | 13 September 2021
Здравейте дами и господа, имате ли нужда от финансова помощ? Аз съм Макс Бент. Аз съм кредитор, а също и финансов съветник. Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си или имате нужда от заем за собствен капитал, за да подобрите бизнеса си? Били ли сте отхвърлени от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от консолидация на заем или ипотека? Не търсете повече, тъй като ние сме тук, за да превърнем всичките ви финансови проблеми в миналото. Свържете се с нас по имейл: oceanfmortgages@gmail.com oceanfmortgages@gmail.com Това е Ocean Finance Mortgages. Ние предлагаме заеми на заинтересовани с разумна лихва от 2%. Диапазонът варира от 5 000,00 евро до максимум 100 000 000,00 евро.
Max Bent
# 24
02:09 | 13 September 2021
Здравейте дами и господа, имате ли нужда от финансова помощ? Аз съм Макс Бент. Аз съм кредитор, а също и финансов съветник. Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си или имате нужда от заем за собствен капитал, за да подобрите бизнеса си? Били ли сте отхвърлени от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от консолидация на заем или ипотека? Не търсете повече, тъй като ние сме тук, за да превърнем всичките ви финансови проблеми в миналото. Свържете се с нас по имейл: oceanfmortgages@gmail.com oceanfmortgages@gmail.com Това е Ocean Finance Mortgages. Ние предлагаме заеми на заинтересовани с разумна лихва от 2%. Диапазонът варира от 5 000,00 евро до максимум 100 000 000,00 евро.
AHMED
# 25
01:09 | 10 September 2021
Мислите ли за заем? Имате ли сериозен нужда от спешен заем, за да започнете собствен бизнес? Дължите ли се? Това е вашият шанс да постигнете желанието си, ние предоставяме лични заеми, търговски и бизнес заеми и всякакви заеми с 2% лихва, за повече информация, моля свържете се с нас по имейл (mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com)
AHMED
# 26
01:09 | 10 September 2021
Мислите ли за заем? Имате ли сериозен нужда от спешен заем, за да започнете собствен бизнес? Дължите ли се? Това е вашият шанс да постигнете желанието си, ние предоставяме лични заеми, търговски и бизнес заеми и всякакви заеми с 2% лихва, за повече информация, моля свържете се с нас по имейл (mohammedsalmanloanfirm999@gmail.com)
BENSONN
# 27
17:09 | 5 September 2021
Здравейте на всички, казвам се Бенсън, аз съм от Германия, град Щутгарт, тук съм, за да свидетелствам как получих заем от КРЕДИТНА ФИРМА GEORGE WILLIAMS, след като два пъти подадох молба до различни кредитори, които твърдят, че са кредитополучател тук, това форум, мислех, че заемането им е реално и приложено, но те никога не ми даваха заем, докато един мой приятел не ме запозна с кредитната компания GEORGE WILLIAMS, който обеща да ми помогне с заем по мое желание и наистина го направи, както обеща без всяка форма на забавяне, имах съмнения, но никога не се възползвах от вярата. Никога не съм мислил, че все още има надеждни кредитополучатели, докато не срещнах Джордж Уилямс, който наистина ми помогна с кредит и промени живота ми към по -добро. Знам, че все още има много добри кредитори, но бих ви посъветвал да опитате кредитната компания GEORGE WILLIAMS, нейната грижа и разбиране. не знаете дали имате нужда от спешен заем или искате финансиране за вашите проекти, така че не се колебайте да се свържете с г -н GEORGE WILLIAMS, заемна компания, неговият имейл адрес е? (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)
BENSONN
# 28
00:09 | 3 September 2021
Здравейте на всички, казвам се Бенсън, аз съм от Германия, град Щутгарт, тук съм, за да свидетелствам как получих заем от КРЕДИТНА ФИРМА GEORGE WILLIAMS, след като два пъти подадох молба до различни кредитори, които твърдят, че са кредитополучател тук, това форум, мислех, че заемането им е реално и приложено, но те никога не ми даваха заем, докато един мой приятел не ме запозна с кредитната компания GEORGE WILLIAMS, който обеща да ми помогне с заем по мое желание и наистина го направи, както обеща без всяка форма на забавяне, имах съмнения, но никога не се възползвах от вярата. Никога не съм мислил, че все още има надеждни кредитополучатели, докато не срещнах Джордж Уилямс, който наистина ми помогна с кредит и промени живота ми към по -добро. Знам, че все още има много добри кредитори, но бих ви посъветвал да опитате кредитната компания GEORGE WILLIAMS, нейната грижа и разбиране. не знаете дали имате нужда от спешен заем или искате финансиране за вашите проекти, така че не се колебайте да се свържете с г -н GEORGE WILLIAMS, заемна компания, неговият имейл адрес е? (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)
BENSONN
# 29
00:09 | 3 September 2021
Здравейте на всички, казвам се Бенсън, аз съм от Германия, град Щутгарт, тук съм, за да свидетелствам как получих заем от КРЕДИТНА ФИРМА GEORGE WILLIAMS, след като два пъти подадох молба до различни кредитори, които твърдят, че са кредитополучател тук, това форум, мислех, че заемането им е реално и приложено, но те никога не ми даваха заем, докато един мой приятел не ме запозна с кредитната компания GEORGE WILLIAMS, който обеща да ми помогне с заем по мое желание и наистина го направи, както обеща без всяка форма на забавяне, имах съмнения, но никога не се възползвах от вярата. Никога не съм мислил, че все още има надеждни кредитополучатели, докато не срещнах Джордж Уилямс, който наистина ми помогна с кредит и промени живота ми към по -добро. Знам, че все още има много добри кредитори, но бих ви посъветвал да опитате кредитната компания GEORGE WILLIAMS, нейната грижа и разбиране. не знаете дали имате нужда от спешен заем или искате финансиране за вашите проекти, така че не се колебайте да се свържете с г -н GEORGE WILLIAMS, заемна компания, неговият имейл адрес е? (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)
FLORA
# 30
00:08 | 19 August 2021
Имате ли финансови затруднения Търсите КРЕДИТ Ние предлагаме лични заеми, бизнес заеми, студентски заеми, заеми за автомобили и заеми за изплащане на сметки от $ 8000 до $ 19,000,000.00, долар/евро, при 3% лихва. Кредитите трябва да са за законни и законни цели. Ако имате нужда от финансова помощ/заеми, свържете се директно с нас сега на адрес: firsthsbtrustloan@gmail.com
FLORA
# 31
00:08 | 19 August 2021
Имaтe ли финaнcoви зaтруднeния Търcитe КРEДИТ Ниe прeдлaгaмe лични зaeми, бизнec зaeми, cтудeнтcки зaeми, зaeми зa aвтoмoбили и зaeми зa изплaщaнe нa cмeтки oт $ 8000 дo $ 19,000,000.00, дoлaр/eврo, при 3% лихвa. Крeдититe трябвa дa ca зa зaкoнни и зaкoнни цeли. Aкo имaтe нуждa oт финaнcoвa пoмoщ/зaeми, cвържeтe ce дирeктнo c нac ceгa нa aдрec: firsthsbtrustlоаn@gmаil.соm
BENSONN
# 32
23:08 | 18 August 2021
Здравейте на всички, казвам се Бенсън, аз съм от Германия, град Щутгарт, тук съм, за да свидетелствам как получих заем от КРЕДИТНА ФИРМА GEORGE WILLIAMS, след като два пъти подадох молба до различни кредитори, които твърдят, че са кредитополучател тук, това форум, мислех, че заемането им е реално и приложено, но те никога не ми даваха заем, докато един мой приятел не ме запозна с кредитната компания GEORGE WILLIAMS, който обеща да ми помогне с заем по мое желание и наистина го направи, както обеща без всяка форма на забавяне, имах съмнения, но никога не се възползвах от вярата. Никога не съм мислил, че все още има надеждни кредитополучатели, докато не срещнах Джордж Уилямс, който наистина ми помогна с кредит и промени живота ми към по -добро. Знам, че все още има много добри кредитори, но бих ви посъветвал да опитате кредитната компания GEORGE WILLIAMS, нейната грижа и разбиране. не знаете дали имате нужда от спешен заем или искате финансиране за вашите проекти, така че не се колебайте да се свържете с г -н GEORGE WILLIAMS, заемна компания, неговият имейл адрес е? (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)
CARLOS
# 33
12:08 | 11 August 2021
Здравейте на всички, казвам се Бенсън, аз съм от Германия, град Щутгарт, тук съм, за да свидетелствам как получих заем от КРЕДИТНА ФИРМА GEORGE WILLIAMS, след като два пъти подадох молба до различни кредитори, които твърдят, че са кредитополучател тук, това форум, мислех, че заемането им е реално и приложено, но те никога не ми даваха заем, докато един мой приятел не ме запозна с кредитната компания GEORGE WILLIAMS, който обеща да ми помогне с заем по мое желание и наистина го направи, както обеща без всяка форма на забавяне, имах съмнения, но никога не се възползвах от вярата. Никога не съм мислил, че все още има надеждни кредитополучатели, докато не срещнах Джордж Уилямс, който наистина ми помогна с кредит и промени живота ми към по -добро. Знам, че все още има много добри кредитори, но бих ви посъветвал да опитате кредитната компания GEORGE WILLIAMS, нейната грижа и разбиране. не знаете дали имате нужда от спешен заем или искате финансиране за вашите проекти, така че не се колебайте да се свържете с г -н GEORGE WILLIAMS, заемна компания, неговият имейл адрес е? (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)
MARCUS
# 34
11:08 | 8 August 2021
ВЪЗМОЖНОСТ НА КРЕДИТА Вие сте предприемач, индустриалец, търговец или друго лице с финансови проблеми. Искате да разширите бизнеса си, искате да започнете бизнес, имате дългове за погасяване, Джеймс Келвин. Заемната услуга е отговорът на вашите въпроси. Вече имате единствения човек, който може да ви помогне. Това е този човек, г -н Джеймс Келвин., Моля, свържете се с него чрез неговия имейл адрес: {jameskelvine28@gmail.com} и ще получите заем в размер на вашата радост ......
CARLOS
# 35
00:08 | 6 August 2021
Имате ли нужда от бърз дългосрочен или краткосрочен заем със сравнително ниска лихва до 2%? Предлагаме бизнес заем, личен заем, жилищен заем, автомобилен заем, студентски заем, заем за консолидация на дългове и т.н. независимо от кредитния ви рейтинг. Лични заеми (сигурни и необезпечени) Бизнес заеми (сигурни и необезпечени) Заем за консолидация и много други Свържете се с нас за повече информация относно предложението за заем и ние ще решим финансовия ви проблем. свържете се с нас по имейл:? (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)
BENSONN
# 36
00:08 | 6 August 2021
Имате ли нужда от бърз дългосрочен или краткосрочен заем със сравнително ниска лихва до 2%? Предлагаме бизнес заем, личен заем, жилищен заем, автомобилен заем, студентски заем, заем за консолидация на дългове и т.н. независимо от кредитния ви рейтинг. Лични заеми (сигурни и необезпечени) Бизнес заеми (сигурни и необезпечени) Заем за консолидация и много други Свържете се с нас за повече информация относно предложението за заем и ние ще решим финансовия ви проблем. свържете се с нас по имейл:? (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)
BENSONN
# 37
02:08 | 5 August 2021
Здравейте на всички, казвам се Бенсън, аз съм от Германия, град Щутгарт, тук съм, за да свидетелствам как получих заем от КРЕДИТНА ФИРМА GEORGE WILLIAMS, след като два пъти подадох молба до различни кредитори, които твърдят, че са кредитополучател тук, това форум, мислех, че заемането им е реално и приложено, но те никога не ми даваха заем, докато един мой приятел не ме запозна с кредитната компания GEORGE WILLIAMS, който обеща да ми помогне с заем по мое желание и наистина го направи, както обеща без всяка форма на забавяне, имах съмнения, но никога не се възползвах от вярата. Никога не съм мислил, че все още има надеждни кредитополучатели, докато не срещнах Джордж Уилямс, който наистина ми помогна с кредит и промени живота ми към по -добро. Знам, че все още има много добри кредитори, но бих ви посъветвал да опитате кредитната компания GEORGE WILLIAMS, нейната грижа и разбиране. не знаете дали имате нужда от спешен заем или искате финансиране за вашите проекти, така че не се колебайте да се свържете с г -н GEORGE WILLIAMS, заемна компания, неговият имейл адрес е? (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)
BENSONN
# 38
11:08 | 4 August 2021
Здравейте, ние даваме всякакъв вид заем като студентски заем, дългови заем, бизнес заем, личен заем и други. Търсите бърз и лесен заем или измама в миналото? Ако е така, вие сте на правилното място, където можете успешно да кандидатствате за заем без допълнително забавяне. Забележка: Всички кандидати за заем трябва да се свържат с нас по имейл за повече информация: (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)
Кандидатствайте за спешен заем в рамките на 24 часа
# 39
02:07 | 29 July 2021
Нуждаете ли се от спешен заем Тук не се изисква обезпечение, всички проблеми по отношение на заема се решават за кратък период от време и продължителност повече от 20 години, какво чакате, кандидатствайте сега и решете проблема си или започнете бизнес със заем, плащайки различни сметки Мисля, че сте попаднали на правилното място само с 2% лихва. Свържете се с нас E-Mail; digitalloancredits@gmail.com, WhatsApp: + 1920-306-3228
Ако търсите заем Просто изпратете имейл (digitalloancredits@gmail.com) WhatsApp + 192-03-063-228
# 40
03:07 | 27 July 2021
Ако търсите заем Просто изпратете имейл (digitalloancredits@gmail.com) WhatsApp + 192-03-063-228
Selena jesus
# 41
16:07 | 26 July 2021
Hallo an alle, die suchen Sofortkredit Angebot zum günstigen Zinssatz 3% Jetzt bewerben, hier eine Goodnews für Sie mit einer Frau, der Sie vertrauen können Frau Susane Wolfgang Kreditgesellschaft, suchen Sie Kredite? Autokredite Studiendarlehen. Hypothekendarlehen. Eigenheimdarlehen. Kredit-Builder-Darlehen. Medizinische Kredite Kredite zur Schuldenkonsolidierung. Zahltagdarlehen Privatkredite, Geschäftskredite oder in negativer Belastung, kontaktieren Sie uns noch heute kein Betrug getestete und vertrauenswürdige E-Mail; susanewolfgangkredit@gmail.com, WhatsApp;+447537146783
UNICREDIT FAST LOAN
# 42
04:07 | 20 July 2021
Добър ден на всички, Unicredit предлага БЕЗПЛАТЕН КРЕДИТ за всяка кредитна транзакция. Не се изискват аванси или такси от вас. Всичко, от което се нуждаете, за да получите заема си, е валидната ви лична карта. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВРЪЗКА Имейл: unicreditfastloan@gmail.com ТЕЛЕФОН: +17815611941 ЛИНКЕДИН: УНИКРЕДИТ БЪРЗ ЗАЕМ ТВИТЪР: @LoanUnicredit Заем с най-добър интерес....
Summit Aid
# 43
22:07 | 13 July 2021
Имате ли нужда от необезпечен личен заем? консолидация на дълга, подобрения в дома Заем ?, Заем За започване на нов бизнес. Автомобилни заеми, ипотечни заеми Бизнес заеми? Международни заеми Лични заеми? Кандидатствайте за заем от 10 000,00 лева до 2 000 000 лева без да се изисква обезпечение имейл: summitloans@outlook.com
UNICREDIT FAST LOAN
# 44
17:07 | 13 July 2021
Добър ден на всички Unicredit предлага БЕЗПЛАТЕН КРЕДИТ за всяка кредитна транзакция. Не се изискват аванси или такси от вас. Всичко, от което се нуждаете, за да получите заема си, е валидната ви лична карта. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВРЪЗКА Имейл: unicreditfastloan@gmail.com ТЕЛЕФОН: +17815611941 LINKEDIN: UNICREDIT БЪРЗ ЗАЕМ ТВИТЪР: @LoanUnicredit Заем с най-добър интерес...
UNICREDIT FAST LOAN
# 45
04:07 | 13 July 2021
Добър ден на всички Unicredit предлага БЕЗПЛАТЕН КРЕДИТ за всяка кредитна транзакция. Не се изискват аванси или такси от вас. Всичко, от което се нуждаете, за да получите заема си, е валидната ви лична карта. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВРЪЗКА Имейл: unicreditfastloan@gmail.com ТЕЛЕФОН: +17815611941 LINKEDIN: UNICREDIT БЪРЗ ЗАЕМ ТВИТЪР: @LoanUnicredit Заем с най-добър интерес
UNICREDIT FAST LOAN
# 46
04:07 | 13 July 2021
Добър ден на всички Unicredit предлага БЕЗПЛАТЕН КРЕДИТ за всяка кредитна транзакция. Не се изискват аванси или такси от вас. Всичко, от което се нуждаете, за да получите заема си, е валидната ви лична карта. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВРЪЗКА Имейл: unicreditfastloan@gmail.com ТЕЛЕФОН: +17815611941 LINKEDIN: UNICREDIT БЪРЗ ЗАЕМ ТВИТЪР: @LoanUnicredit Заем с най-добър интерес
Ali Ahmet
# 47
01:06 | 16 June 2021
ЗДРАВЕЙТЕ! Знам, че толкова много хора са кандидатствали за кредит в продължение на толкова много години и не са били отпуснати поради тази пандемия, някои инвестиционни компании помагат на някои лица в тази страна и други страни. Целта им е да дават заем според месечния ви доход и ако имате нужда от друг вид заем, те все пак ще ви дадат, но ще трябва да преминете през нормалния процес. Имате ли недостиг на пари и имате нужда от пари, за да поправите някои неща, преди да получите заплатата си? свържете се с тях сега, защото те отговарят на хора, които се нуждаят от малко количество кредит, за да се хранят, плащат такса за обучение, преди да получат заплатата си. Организацията може да ви даде заем за покупка на къща, закупуване на кола и също да започне бизнес за вас. Техният лихвен процент е за подкрепа за пандемия е 2%, продължителността на заема не надвишава една година. Компанията дава от 4000 турски лири и повече. Компанията също има своя инвестиционна платформа, която плаща по-високо от всяка инвестиционна компания. Това е техният имейл: vernoninvestmentandloanservice@gmail.com
RICHARD LAM
# 48
01:06 | 7 June 2021
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАЕМ Предприемач ли сте, индустриалец, търговец или друго лице с финансови проблеми. Искате да разширите бизнеса си, искате да започнете бизнес, имате задължения за погасяване, след това услугата за заем Wang Lee е отговорът на вашите въпроси. Това е човекът г-н Уанг Лий. Моля, свържете се с него чрез неговия имейл адрес: wangleetitleloanservice355@gmail.com и ще бъдете напълно доволни.
Bent Max
# 49
14:05 | 29 May 2021
Здравейте дами и господа, имате ли нужда от финансова помощ? Аз съм Макс Бент. Аз съм кредитор, а също и финансов съветник. Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си, или заем за собствен капитал, за да подобрите бизнеса си? Били ли сте отхвърлени от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от консолидация на заем или ипотека? Не търсете повече, тъй като сме тук, за да направим всички ваши финансови проблеми отминали. Свържете се с нас по имейл: oceanfmortgages@gmail.com oceanfmortgages@gmail.com Това е ипотеките на Ocean Finance. Ние предлагаме заеми на тези, които се интересуват от разумен лихвен процент от 2%. Диапазонът варира от 5 000,00 евро до максимум 100 000 000,00 евро.
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg