Как да открием най-изгодните оферти на кредитния пазар?

2553
Как да открием най-изгодните оферти на кредитния пазар?

Днес  ще Ви запознаем с възможностите, които предоставя платформата за сравняване на кредитни продукти -  Kredit.bg.

Kredit.bg дава възможност на посетителите на сайта да получат информация и да направят сравнение на условията по ипотечни, потребителски и бързи кредити, предлагани от банкови и небанкови финансови институции.

Потребителят може да разгледа всички ключови параметри на офертите, включително годишния лихвен процент, годишния процент на разходите (ГПР), дължимата месечна вноска, общата сума за връщане и подробен погасителен план. За удобство на потребителя в дължимата месечна вноска и в погасителния план са начислени и разходите за първоначални и периодични такси и комисиони.


Платформата предоставя и детайлна информация за всяка кредитна оферта, като минимален и максимален размер на кредита, период на изплащане, възможност за гратисен период, лихвени условия, изисквани обезпечения и минимален доход,  ползване на пакетни и застрахователни програми.

Потребителят може да кандидатства за одобрение и отпускане на кредит директно към банката или небанковата финансова институция, която е публикувала офертата.  

Прочетете повече за възможностите, които предлага най-новата платформа за сравнение на кредитни продукти Kredit.bg

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg