Лекторите на Шумът на парите 2022: Зорница Янакиева

1300
Лекторите на Шумът на парите 2022: Зорница Янакиева

© Кеш Кредит

Какви са тенденциите в кредитирането и инвестирането при младото поколение?

Какво представлява инвестирането в малки частици Fractional Investments?

На тези и други въпроси ще отговори главният изпълнителен директор на Кеш Кредит Зорница Янакиева по време на панел Лични финанси, част от Шумът на парите 2022. 


Тя ще засегне и темите: 

  • Преструктуриране на дълга и търсене на продукти спрямо нуждата и профила на клиента
  • Финансовото образование в училище и след това
  • Милениалите и поколение Z като двигатели на дигитализацията
  • Зараждането на апове за лични финанси и управление на финансите
  • Моделът Buy Now, Pay Later
  • Подобреният изкуствен интелект като част от клиентското обслужване и персонализацията на оферти
  • Дигитализираният модел за управление на активи

Зорница Янакиева е доказан професионалист с фокус върху бизнес операции във финансовата и финтех индустрията. Има опит както в стартираща, така и в корпоративна среда, като работи в България, и в чужбина.

В началото на своята кариера опитът си придобива в компании, като Raiffeisen Bank, PwC и KPMG. В годините Зорница е заемала различни позиции във финтех компанията Кеш Кредит – финансов, оперативен, изпълнителен директор, а в момента главен изпълнителен директор на компанията.

Ментор е на програмата Visa Innovation. Зорница има Global Executive MBA от INSEAD. В България тя е възпитаник на Стопански факултет на СУ, бакалавър Стопанско управление, магистър Финансово и банково дело и магистър по Управление и развитие на човешките ресурси.

Нейният професионален опит и мотивацията й е да работи активно за подобряване на средата, в която оперира финтех бизнеса в България.

Шумът на парите 2022 ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center. На публиката организаторите от Profit.bg предлагат пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са ограничени, така че побързайте да осигурите присъствието си на едно от най-големите икономически събития в страната.

Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, MyFin, LENO, DHL, БАКБ, Фронтекс Интернешънъл, Coca-Cola HBC Bulgaria, CloudCart, Philip Morris Bulgaria, TBI Buy, УНИКА и Кеш Кредит.

Българският бизнес

Всичко по темата Шумът на парите 2022

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg